Survivor: Αγώνας ασυλίας για γερά νεύρα! Η νίκη κρίθηκε στον πόντο

Survivor: Αγώνας ασυλίας για γερά νεύρα! Η νίκη κρίθηκε στον πόντο

Η σκυταλοδρομία που έκρινε τον νικητή. Μάχη στήθος με στήθος για την ασυλία

Αν και η ομάδα των “Μαχητών” είχε καταφέρει να πάρει μεγάλο προβάδισμα στον αγώνα ασυλίας, οι “Διάσημοι” γύρισαν το παιχνίδι!

Οι “Μαχητές” στην αρχή του αγώνα προηγήθηκαν με 6 – 0, ωστόσο, οι “Διάσημοι” φαίνεται πως πήραν δυνάμεις με τη τυρόπιτα που είχαν κερδίσει αφού κατόρθωσαν να καλύψουν τη διαφορά, να τους ισοφαρίσουν, και στο τέλος να κερδίσουν.

“Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη. Μάλλον η τυρόπιτα μας έπεσε βαριά στο στομάχι γιατί οι περισσότεροι όλο το βράδυ ταλαιπωρηθήκαμε με φρικτούς πόνους στην κοιλιακή χώρα. Μάλλον επειδή δεν τρώμε τόσο πολύ φαγητό, ήρθε η τυρόπιτα και έπεσε σαν τούβλο μέσα στο στομάχι μας και μας πείραξε”, είχε δηλώσει στην κάμερα η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τελικά, η τυρόπιτα λειτούργησε άκρως θετικά καθώς πήραν δυνάμεις.

Λίγο πριν το τέλος το σκορ ήταν 9-9 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε μια σκυταλοδρομία ανάμεσα στους Μάριο – Σάρα απέναντι στους Ειρήνη Παπαδοπούλου – Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι “Διάσημοι” πήραν τελικά την ασυλία, και έτσι οι “Μαχητές” θα πρέπει να αποχαιρετίσουν έναν παίκτη.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι “Μαχητές” μετά την ήττα τους κλήθηκαν να ψηφίσουν τους προτεινόμενους στο κοινό από την ομάδα τους.

Πριν συμβεί όμως αυτό, στο άθλημα της ατομικής ασυλίας νίκησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ με αρκετή επιδεξιότητα στην ισορροπία.

Οι ψήφοι των “Μαχητών” μοιράστηκαν ως εξής: (6) Ελισάβετ Δοβλιατίδου, (5) Πάνος Αργιανίδης.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχοντας την ασυλία ψήφισε την Ελένη Δάρρα και ο Ορέστης Τσανγκ ψήφισε την Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου.

Έτσι τρεις γυναίκες η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η Ελένη Δάρρα και η Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor!

Ολόκληρο το επεισόδιο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα