Survivor: Η Ελισάβετ έφαγε κεφτεδάκια με πατάτες και αποχώρησε

Survivor: Η Ελισάβετ έφαγε κεφτεδάκια με πατάτες και αποχώρησε

Έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να κερδίσει η ομάδα της το έπαθλο φαγητού, το πανηγύρισε δεόντος και τελικά μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (vids)

Μετά από μέρες πείνας και… φαγωμάρας οι Μαχητές επικράτησαν των Διασήμων σε μια δοκιμασία και έτσι το έριξαν στο φαγητό. Και τι έδεσμα. Κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές. Η μέρα όμως στο Survivor περιελάμβανε και αποχώρηση, καθώς μια από τις τρεις υποψήφιες, η Ειρήνη Αϊνατζόγλου, η Ελένη και η Ελισάβετ θα έπρεπε να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους από το νησί.

Η Ελισάβετ, αφού έκανε τον αγώνα της ζωής της, κέρδισε και στις δύο αναμετρήσεις και έδωσε αβάντα στην ομάδα της να καταφέρει επιτέλους να αγγίξει το λαχταριστό πιάτο με κεφτεδάκια, έπρεπε να αποχωρήσει.

“Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά και είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και έζησα αυτή την εμπειρία. Με χαροποιεί ότι χθες υπήρξε μια νίκη που μας έδεσε πιο πολύ και μας ανέβασε ψυχολογικά. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και με στηρίξανε” είπε η παίκτρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

“Νιώθω στεναχωρημένη που δεν θα συνεχίσω και δεν θα βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα καλά. Ήθελα να προχωρήσω όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερα, συνεχίζω και προχωράω στη ζωή μου” συνέχισε η Ελισάβετ.

Με την αποχώρησή της, οι ομάδες είναι άνισες, με τους διάσημους να παίζουν με παίκτη παραπάνω. Σε άλλα νέα, ο μάνατζερ ράγκμπι, κατά κόσμον Παναγιώτης, μετά από μια έκλαμψη νικών στο πεδίο των μαχών, τραυματίστηκε (ΠΑΛΙ) και ξαπλώθηκε στο χορτάρι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα