Survivor: Το σεξ για τον ‘Spal’ διαρκεί τουλάχιστον 35 λεπτά

Survivor: Το σεξ για τον ‘Spal’ διαρκεί τουλάχιστον 35 λεπτά

Ο Σπαλιάρας δίνει μαθήματα 'σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης' στον Άγιο Δομίνικο και φροντίζει να συντηρήσει το 'μύθο 4000' (vid)

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε, μια ακόμη φορά οι Μαχητές γύρισαν στην παραλία τους με άδειο στομάχι (καταντάει βαρετό) και για μια ακόμη φορά οι Celebrities έκαναν το μασαζάκι τους και “χλαπάκιασαν” ένα κλαμπ σάντουιτς. Με αυτό το ρυθμό, η ομάδα των διασήμων θα επιστρέψει στην Αθήνα με παραπανίσια κιλά. Σε άλλα νέα στο reality της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, οι σεξουαλικές γνώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα, οι οποίες και ξεδιπλώθηκαν στο τηλεπαιχνίδι της Κυριακής.

Ως γνωστόν, κάθε Κυριακή, μετά το κλασσικό αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκεντρώνει τους παίκτες σε ένα γρήγορο τηλεπαιχνίδι γνώσεων για ένα εξτρά ατομικό έπαθλο. Σε αυτό, οι παίκτες πρέπει να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις ανά δύο, με νικητή εκείνον που δίνει τον αριθμό που πλησιάζει περισσότερο στη σωστή απάντηση. Αν και ο παρουσιαστής του Survivor ξεκαθάρισε πως η ερώτηση περί σεξουαλικής αντοχής έπεσε τυχαία στο μοντέλο – ηθοποιό, το τρολάρισμα on camera ήταν ανελέητο.

“Ποια είναι η μέση διάρκεια σεξουαλικής πράξης;” ήταν η ερώτηση και όλοι οι παρευρισκόμενοι κρεμάστηκαν από τα χείλη του Γιάννη Σπαλιάρα για την απάντηση. Μάλιστα, όταν ο μετρ του είδους απάντησε 35′ λεπτά, πολλοί έσπευσαν να διαφωνήσουν, μεταξύ αυτών και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που θεωρούσε πως για έναν μέσο άνθρωπο, το σεξ διαρκεί κανά δεκάλεπτο. “Καλά βρε Ειρήνη μου, που πέφτεις κι εσύ;” της απάντησε με έκπληξη ο Σπαλιάρας.  Τελικά και προς επιβεβαίωση της φήμης που τον συνοδεύει… ο Γιάννης Σπαλιάρας, το μεγάλο φαβορί, κέρδισε τη μονομαχία με τον Τσανκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα