Survivor: Τραυματίστηκε ο Σπαλιάρας

Survivor: Τραυματίστηκε ο Σπαλιάρας

Έπαθε τράβηγμα και αποχώρησε τραυματίας ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ξάπλωσε στο έδαφος και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το γιατρό

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν τα κατάφερε στο χθεσινόπρώτο αγώνισμα του Survivor και αποχώρησε τραυματίας .Ξεκίνησε να διαγωνίζεται και δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά βήματα, όταν έπαθε τράβηγμα στη γάμπα και έπεσε στο έδαφος.

Αμέσως σήκωσε ψηλά το χέρι του, και ο γιατρός έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Έτσι, αποσύρθηκε για να ξεκουραστεί και να παίξει πιο μετά.

Εν τω μεταξύ, δεν έλειψαν και οι εντάσεις καθώς μια ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα για τις δουλειές, ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα.  Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε για τον καταμερισμό των εργασιών στο νησί που μένει η ομάδα των “Διασήμων”.

Όπως τόνισε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είχαν πει οι άντρες ότι το καλό θα είναι το βράδυ να κάτσουν όλοι μαζί, άντρες και γυναίκες, και να συζητήσουν για το πώς θα πρέπει να μοιράζονται οι δουλειές. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, όμως, αποφάσισε μόνος του και μίλησε στις γυναίκες, με αποτέλεσμα η Σόφη Πασχάλη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην το πάρουν ωραία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα