Πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων στις φυλακές της χώρας

Ο ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Ο ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝ. ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Η Εθνική Λυρική Σκηνή σχεδιάζει μια σειρά από παραστάσεις με πρωταγωνιστές τους κρατούμενους. Πρεμιέρα από τις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα Θηβών

Η δουλειά του εξάμηνου εργαστηρίου χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με 14 κρατούμενες, στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, παρουσιάστηκε χτες στο θέατρο των φυλακών. Tη δράση παρακολούθησαν συγγενείς των κρατουμένων, καλλιτέχνες, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Λυρικής Σκηνής Γιώργος Κουμεντάκης και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή σχεδιάζει προσεχώς ανάλογες πρωτοβουλίες στις φυλακές Δομοκού και Χανίων. Εκτενές ρεπορτάζ στο NEWS 24/7 και ηχητικό ντοκουμέντο με μαρτυρίες κρατουμένων που συμμετείχαν στη δράση, την Δευτέρα στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα, στις 5 το απόγευμα.

ADVERTISING

SHARE: