The Voice: Απόψε ξεκινούν τα battles

The Voice: Απόψε ξεκινούν τα battles

Ξεκινούν οι μονομαχίες στη σκηνή του The Voice που θα προκαλέσουν τσουνάμι αποχωρήσεων από την επόμενη φάση του talent show. Τι είναι το δικαίωμα του "steal" και πώς θα διαξαχθεί η διαδικασία των battles;

Το talent show του ΣΚΑΙ, The Voice, επιστρέφει για πρώτη φορά τη νέα χρονιά, περνώντας στη δεύτερη φάση, εκείνη των Battles. Από το βράδυ της Τετάρτης, οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να περάσουν τις Blind Audition θα ανέβουν ανά δύο στη σκηνή, σε μια μουσική μάχη που θα κρίνει την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στη φάση αυτή, οι 32 τραγουδιστές από κάθε ομάδα διαγωνίζονται σε ζευγάρια στο ίδιο τραγούδι που διάλεξε γι’ αυτούς ο coach τους. Ρουβάς, Παπαρίζου, Μαραβέγιας και Μουζουράκης είναι σε αυτό το στάδιο εκείνοι που λαμβάνουν τις κρίσιμες αποφάσεις, τόσο αναφορικά με τους παίκτες που θα βάλουν αντιμέτωπους, όσο και στην τελική απόφαση για τον νικητή κάθε μονομαχίας.

Έτσι, ο κάθε coach θα κρίνει τον νικητή της μονομαχίας στο ρινγκ, μένοντας στο τέλος της δεύτερης αυτής φάσης με τους μισούς διαγωνιζόμενους, δηλαδή 16 τραγουδιστές.

Το “παραθυράκι” της παραμονής στο The Voice

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στη διαδικασία είναι και το δικαίωμα του “steal” που δίνει το παιχνίδι στους coach. Συγκεκριμένα, κάθε coach μπορεί να διεκδικήσει δύο από τις φωνές άλλων ομάδων, οι οποίες και απορρίφθηκαν μετά το battle. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε coach προχωράει στην φάση των knock outs με 18 τραγουδιστές.

Στη φάση των battles θα δούμε επιπλέον και πιο ενεργό συμμετοχή από τον παρουσιαστή του show, Γιώργο Καπουτζίδη που θα βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει.

Οι πρώτοι 24 παίκτες απόψε

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του The Voice, τα πρώτα δώδεκα ζευγάρια – ντουέτα δίνουν τη δική τους μάχη στο ρινγκ του Voice. Αν και δεν μας παρέχουν τη λίστα με όλα τα ζευγάρια, μας δίνουν ορισμένες πληροφορίες για όσα μπορούμε να δούμε απόψε ως εξής:

“Θα καταφέρει η Μαρία Δημότση, που έκανε τους coaches να την παρακαλάνε για να την πάρουν στην ομάδα τους να νικήσει την αντίπαλό της; Ποιο ταίρι διάλεξε ο Κωστής Μαραβέγιας για την Κασσιανή Λειψάκη που από την αρχή ήταν για όλους το απόλυτο φαβορί; Γιατί ο Σάκης Ρουβάς έβαλε στο ίδιο ρινγκ τους δύο βενιαμίν, Έμιλυ Φυρίγου και Παναγιώτη Χατζήπαππα; Ο παλιός ή ο νέος ροκάς θα επικρατήσει από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη; Η Faith από τη Νιγηρία ή η Meg από τις Φιλιππίνες θα κερδίσει μια θέση στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου για τα knock outs; Ποιος θα είναι το ντουέτο του όμορφου Mίλτου Ιωαννίδη από την Θεσσαλονίκη που κέρδισε τους coaches με το ταλέντο και την ενέργειά του; Ποιο είναι το ταίρι της Κρυστάλλως Πατσιά που μας έφτιαξε τη διάθεση με τη θετική της ενέργεια στα blinds; Με ποιον διαγωνίζεται η όμορφη Ελληνογερμανίδα Μαρία Φίσερ; Θα την διαλέξει ο Κωστής ώστε να καταφέρει να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα