The Voice: Πήγαν στο talent show οικογενειακώς

default image

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρία αδέρφια, η κουμπάρα του Πάνου Μουζουράκη, αλλά και η αδερφή παίκτη από προηγούμενη σεζόν του τηλεπαιχνιδιού τραγούδησαν στις blind audition του The Voice για μια θέση στο παιχνίδι (vids)

Το γνωστό μουσικό talent show έχει τραβήξει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού τις Τετάρτες και τις Πέμπτες, κάνοντας τους υπεύθυνους της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ να τρίβουν κυριολεκτικά τα χέρια τους. Πέραν όμως των καλλιτεχνικών και τηλεοπτικών ανησυχιών, φαίνεται πως το The Voice είναι και οικογενειακή υπόθεση. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει από τις blind audition, τρία αδέρφια, η αδερφή περσινού διαγωνιζόμενου και η κουμπάρα του Πάνου Μουζουράκη.

Οι αδερφοί Κυδωνάκη

Η Βασιλική και ο Γιώργος Κυδωνάκης βρέθηκαν παρέα στα γυρίσματα του The Voice, αποφασισμένοι να κινήσουν το ενδιαφέρον των τεσσάρων coach, ώστε να γυρίσουν τις καρέκλες και έτσι να πάρουν μια θέση στο παιχνίδι. Τα δύο αδέρφια, σε εντελώς διαφορετικό ύφος και είδος τραγουδιού έφεραν εις πέρας την αποστολή τους και μάλιστα αποφάσισαν και οι δύο να μπουν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Η Βασιλική Κυδωνάκη ερμήνευσε το “Θα τα βροντήξω” σε πρώτη εκτέλεση από την Πίτσα Παπαδοπούλου. Δείτε το βίντεο:

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κυδωνάκης επέλεγε Damien Rice και Blower’s Daughter, το οποίο και συνόδευσε με την κιθάρα του. Δείτε το βίντεο:

Την προηγούμενη Τετάρτη, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο The Voice και ο τρίτο, μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας, Μιχάλης. Αν και τα δύο του αδέρφια τόνισαν πως ήταν εκείνος που τους προετοίμασε και τους παρακίνησε ώστε να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση, ο ίδιος δεν είχε την ίδια τύχη. Αποφάσισε να ερμηνεύσει το “Μαντάμ” που τραγουδά ο Πάνος Μουζουράκης με τον Παντελή Αμπατζή, χωρίς όμως να κατορθώσει να κάνει τους coach να γυρίσουν.

Ο Άκης Παναγιωτίδης επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Την Πέμπτη, είδαμε όμως την αδερφή ενός ακόμη παίκτη να προσπαθεί να σαγηνεύσει τις καρέκλες του The Voice. Η Μάρω, αδερφή του Άκη Παναγιωτίδη, ο οποίος έφτασε ως τον ημιτελικό της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού πριν από δύο χρόνια, έδωσε τη δική της μάχη στις blind auditions. Η Μάρω κίνησε την περιέργεια του Μουζουράκη και έτσι πέρασε στην επόμενη φάση.

Ιδού και η προσπάθεια του Άκη Παναγιωτίδη από τον Φεβρουάριο του 2015, με άλλους κριτές βέβαια, που τον πέρασε στην επόμενη φάση και τον έφτασε ως τα ημιτελικά. Κι αν δεν κάνουμε λάθος, η αδερφή του Μάρω, βρισκόταν εκεί για να τον υποστηρίξει.

Η κουμπάρα του Μουζουράκη

Την Τετάρτη πάλι, η οικογενειακή σχέση είχε να κάνει με τη διαγωνιζόμενη και έναν από τους κριτές. Η Μαργκώ Ενεπεκίδη ανέβηκε στη σκηνή ξυπόλητη και κατάφερε να κάνει  και τις τέσσερις καρέκλες να γυρίσουν. Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε πως έχει βαφτίσει την κόρη της.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα