The Voice: Σάλος από λάθος που αλλοιώνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

The Voice: Σάλος από λάθος που αλλοιώνει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας

Σάλος στην Κύπρο, έπειτα από διαρροές πως η ψηφοφορία που αφορούσε Κύπριο διαγωνιζόμενο αλλοιώθηκε. Τηλεθεατές καταγγέλλουν αδυναμία να ψηφίσουν, ενώ τα ΜΜΕ του νησιού μιλούν για αναδίπλωση των υπευθύνων του show

Κυπριακά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως Κύπριος παίκτης του The Voice αποκλείστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου live, εξαιτίας τεχνικού λάθους. Το πρώτο live του talent show σημαδεύτηκε από μια σειρά από λαθάκια, στη μετάδοση, στον ήχο και στην προβολή των αποτελεσμάτων, όμως τώρα φαίνεται πως υπήρξε τεχνικό σφάλμα που ενδέχεται να αλλοίωσε και την ψηφοφορία.

Ο Χρήστος Θεοδώρου από την ομάδα του Σάκη Ρουβα, αποκλείστηκε στο live της Κυριακής, από την παίκτρια του Πάνου Μουζουράκη, Κέλυ Ντούλια. Μάλιστα, η διαφορά στις ψήφους των τηλεθεατών ήταν θεαματική υπέρ της τραγουδίστριας. Ωστόσο, από το πρώτο λεπτό, τηλεθεατές από την Κύπρο παραπονέθηκαν στα social media πως η ψήφος τους δεν μπόρεσε να γίνει αποδεκτή, ενώ λάμβαναν μήνυμα που τους ενημέρωνε ότι ο “κωδικός του διαγωνιζόμενου δεν υπάρχει”.


Από την Κύπρο ισχυρίζονται πως οι υπεύθυνοι του σταθμού αναγνώρισαν το τεχνικό λάθος και επέτρεψαν στον παίκτη να συνεχίσει στην επόμενη φάση, ενώ θα ανακοινώσουν την εν λόγω απόφασή τους την ερχόμενη Πέμπτη. Ωστόσο, ούτε στο twitter του show, αλλά ούτε και στα social media του Κύπριου τραγουδιστή που αποκλείστηκε έχει αναρτηθεί κάτι που να επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα