The Voice: Το mea culpa της Μπουσδούκου για τον Καπουτζίδη

The Voice: Το mea culpa της Μπουσδούκου για τον Καπουτζίδη

Απάντηση έδωσε η παρουσιάστρια για όσα της 'έσυρε' με χιούμορ ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια του τελικού του The Voice. "Έφαγα κράξιμο στο twitter" μετά την αναφορά του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κέφια στον τελικό του The Voice και το απέδειξε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Ωστόσο, πέραν του τρολαρίσματος στους κριτές, της μοναδικής του παρουσίασης και των ετοιμόλογων απαντήσεων, έστειλε και “χαιρετίσματα” στην Άννα Μπουσδούκου που στην εκπομπή της Πέμπτης τον αποκάλεσε Σαουτσίδη. Μια αναφορά που όπως είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Και μετά η κα. Μπουσδούκου είπε και τι καλός παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Σαουτσίδης

“Θέλω να σας πω σήμερα έβλεπα την εκπομπή της κα. Μπουσδούκου στο ΣΚΑΙ και έλεγαν πόσο καλά είναι τα παιδιά του The Voice και τι καλοί που είναι οι coaches” είπε λίγο πριν ανακοινώσει τους τέσσερις που θα προχωρούσαν στη δεύτερη φάση του τελικού ο παρουσιαστής. “Και μετά η κα. Μπουσδούκου είπε και τι καλός παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Σαουτσίδης. Θέλω να στείλουμε την αγάπη μας… Γιώργο Σαουτσίδη όπου κι αν είσαι ευχαριστούμε”.

Το σχόλιο έβαλε φωτιά στο twitter και η Άννα Μπουσδούκου δεν άφησε το τρολάρισμα να πέσει κάτω. “Δεν τον είπα Σαουτσίδη. Καλέ δεν ξέρω τον Γιώργο Καπουτζίδη; Αν είναι δυνατόν, ένα σαρδάμ έκανα” είπε γελώντας η παρουσιάστρια. “Χαιρόμαστε που παρακολουθούσατε την εκπομπή, αλλά γιατί δεν είπατε και τη συνέχεια, ότι τρία λεπτά μετά διόρθωσα το λάθος;” πρόσθεσε και τόνισε πως εκ παραδρομής τον αποκάλεσε Σαπουτζίδη. Μάλιστα, φρόντισε να προβάλει και πάλι το απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή, όπου ακούγεται – ομολογουμένως δύσκολα βέβαια – να επαναλαμβάνει σωστά το όνομα του σεναριογράφου/ηθοποιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα