The Voice: Το τεράστιο λάθος του Σάκη Ρουβά

The Voice: Το τεράστιο λάθος του Σάκη Ρουβά

Τα χθεσινά τελευταία Knock Outs πριν την τελική φάση των lives, έφεραν τον τραγουδιστή και coach αντιμέτωπο με μια οδυνηρή διαπίστωση. Έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος που δεν μπορεί πλέον να αλλάξει (vids)

Τελευταία βραδιά Knock Outs για το The Voice την Πέμπτη και οι τέσσερις coach διαμόρφωσαν τις ομάδες με τις οποίες θα βρεθούν στην τελική φάση και τα lives. Οι “τριπλέτες” επί σκηνής με τους παίκτες από κάθε ομάδα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στις ζωντανές “μάχες” έδωσαν σε ορισμένες περιπτώσεις εξαιρετικά δυνατές μουσικές στιγμές. Μία από αυτές και η ερμηνεία της Κασσιανής, από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, η οποία και ερμήνευσε Someone Like You, το οποίο γνωρίσαμε από την Adele.

Δείτε την εμφάνισή της:

Μετά το τέλος της ερμηνείας της και πριν ακόμη ο coach αποφασίσει να την “πάρει” μαζί του στα live, οι υπόλοιποι κριτές κλήθηκαν να σχολιάσουν τις εμφανίσεις που είδαν. Στο σημείο εκείνο, ο Σάκης Ρουβάς συνειδητοποίησε το μεγάλο λάθος που έκανε. Έπρεπε, όπως είπε, να φροντίσει ώστε η παίκτρια να είναι στη δική του ομάδα. Να σημειωθεί πως η Κασσιανή Λειψάκη συνεργάζεται ήδη με τον τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά, με τον Σάκη να αναγνωρίζει τη φωνή της και στη διαδικασία των blind auditions.

Με την Κασσιανή και τον Σάκη Ρουβά όμως ασχολήθηκε και ο Πάνος Μουζουράκης, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση των παικτών, παρατήρησε μια κατά κάποιον τρόπο καρκινική και συνάμα καρμική γραφή στο όνομα της. Δείτε και θα καταλάβετε (μπορεί και όχι).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα