The Voice: Ξέσπασε σε κλάματα όταν ο Μουζουράκης επέλεξε τον αντίπαλό της

The Voice: Ξέσπασε σε κλάματα όταν ο Μουζουράκης επέλεξε τον αντίπαλό της

Ίσως η πιο συγκινητική στιγμή στην φάση των Battles διαδραματίστηκε στο show της Τετάρτης, με το κορίτσι από τη Νιγηρία να συγκινεί τον coach της. Το αυθόρμητο "ντουέτο" τους στο Redemption Song που έκλεψε το χειροκρότημα

Το The Voice προχωρά στη φάση των Battles και κάθε βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ λαμβάνουν χώρα οι μεγαλύτερες μουσικές μάχες φωνητικών ικανοτήτων. Ένα από αυτά τα μουσικά δίδυμα της ομάδας των #teampan-ιστών, είχε ως αποτέλεσμα μια από τις συγκινητικότερες στιγμές στο παιχνίδι. Η πανέμορφη Τζέσικα, με καταγωγή από τη Νιγηρία, βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τον Λεωνίδα Ντόκο και ερμήνευσαν το “I’m Yours”.

Δείτε τη μονομαχία:

Στο τέλος του τραγουδιού, ο Πάνος Μουζουράκης έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους δύο και τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Λεωνίδας. Η απόφαση προκάλεσε δάκρυα απογοήτευσης στη Τζέσικα με αποτέλεσμα, ο coach να της ζητήσει να πει ένα ακόμη τραγούδι πριν αποχωρήσει. Εκείνη, αποφάσισε να ερμηνεύσει το Redemption Song κάνοντας τον Πάνο Μουζουράκη να σηκωθεί από τη θέση της και να την συνοδεύσει επί σκηνής.

Παρακολουθείστε το συγκινητικό στιγμιότυπο:

Σε άλλα νέα από το χθεσινό επεισόδιο, ξεχώρισε το στιγμιότυπο όπου ο παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τη θέση του Πάνου Μουζουράκη, μιμούμενος εκπληκτικά το στιλ του coach, με τον τελευταίο να σηκώνει το γάντι και να απαντά.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα