2ο Φεστιβάλ κιθάρας Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Π. ΦΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ --ΦΩΤΟ ΞΑΝΘΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ--
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Π. ΦΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ --ΦΩΤΟ ΞΑΝΘΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ-- EUROKINISSI

Υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ θα συμπράξει με σολίστ λύρας και κιθάρας σε ένα ταξίδι που θα ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι φιλοξενεί το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στις 20:30, στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Δημήτρης Ροντήρης», με ελεύθερη είσοδο. Το φεστιβάλ διοργανώνουν το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πειραιά με τη συμμετοχή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

Υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ θα συμπράξει με σολίστ λύρας και κιθάρας σε ένα ταξίδι που θα ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα, θα περιδιαβαίνει στα στενά του Μπουένος 'Αιρες και το αργεντίνικο τάνγκο και θα καταλήγει στην Ανδαλουσία και τους εκρηκτικούς ήχους της ισπανικής μουσικής. Την επιμέλεια του φεστιβάλ έχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πειραιά, Βασίλης Μαστοράκης.

Η πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δηλώσεις της μίλησε για την «ξεχωριστή» συναυλία που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά δωρεάν και τόνισε πως στόχος του Ο.Π.Α.Ν., είναι η υλοποίηση καλλιτεχνικών δράσεων που κινούνται στην κατεύθυνση της πολιτιστικής αναβάθμισης του Πειραιά. «Θέλουμε να προσφέρουμε στους δημότες και στους επισκέπτες του Πειραιά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολιτιστικά γεγονότα υψηλού επιπέδου», ανέφερε η κα Αντωνάκου.

ADVERTISING

SHARE: