Στο νοσοκομείο ο Στάθης Ψάλτης

Δύο παραστάσεις (μία απογευματινή και μία βραδυνή) έδωσε χθες, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στα Γιάννενα, ο θίασος του Στάθη Ψάλτη. Ανέβασε την κωμωδία "Πού πας Γιωργάκη με τέτοιο καιρό".
Δύο παραστάσεις (μία απογευματινή και μία βραδυνή) έδωσε χθες, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου στα Γιάννενα, ο θίασος του Στάθη Ψάλτη. Ανέβασε την κωμωδία "Πού πας Γιωργάκη με τέτοιο καιρό". EUROKINISSI

"Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής" αναφέρει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον

Ο Στάθης Ψάλτης νοσηλεύεται με άκρα μυστικότητα σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, στο οποίο υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" οι θεράποντες γιατροί κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αγαπημένος ηθοποιός διέκοψε την περιοδεία του και το τελευταίο διάστημα έχει σταματήσει τις επίσημες εξόδους.

"Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής" αναφέρει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον στην εφημερίδα και προσθέτει: "Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι μέρα-νύχτα η δεύτερη σύζυγός του, Χριστίνα, αλλά δεν λείπουν από κοντά του αυτές τις δύσκολες ώρες και η πρώτη σύζυγός του, η Κάτια, η κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μηχανή του Χρόνου: 'Καμικάζι αγάπη μου'. Η ταινία στην οποία ο Στάθης Ψάλτης έχασε τις αισθήσεις του

ADVERTISING

SHARE: