Θρήνος στο WWE. Πέθανε ο Dusty Rhodes

Θρήνος στο WWE. Πέθανε ο Dusty Rhodes

Ένας από τους θρύλους του WWE, ο "Αmerican Dream", Dusty Rhodes, πέθανε σε ηλικία 69 ετών. Είχε μπει στο Hall of Fame και ήταν για δεκαετίες μια από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της αμερικάνικης πάλης (Vid)

Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, ο Dusty Rhodes, ένας από τους πιο χαρισματικούς παλαιστές της δεκαετίας του 80' και του 90' στο WWE.

Ο επονομαζόμενος και "American Dream", κατά κόσμον Virgil Runnels, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 69 ετών, είχε μπει στο Hall of Fame του WWE και είχε κατακτήσει 3 φορές το τη ζώνη στο NWA.

Ο Dusty Rhodes, είχε αποκτήσει εκατομμύρια οπαδούς χάρη στο στυλ του (δεν θύμιζε παλαιστή, αλλά έναν καλοκάγαθο συγγενή, με τον οποίο θα ήθελες να κάνεις ένα μεγάλο τσιμπούσι), τις παθιασμένες συνεντεύξεις που έπαιρνε και τους αμέτρητους τρόπους που είχε για να ψυχαγωγεί το κοινό του WWE.

Όταν σταμάτησε να ανεβαίνει στα ρινγκ, εργάστηκε στα σενάρια και πίσω από τις κάμερες, παίζοντας μεγάλο ρόλο στην πορεία του WWE τα τελευταια χρόνια.

Στην Ελλάδα ήταν γνωστός από τους καυγάδες του, με τον Million Dollar Man, την εποχή που το Eurosport μετέδιδε WWE (WWF τότε).

Θρήνος στο WWE. Πέθανε ο Dusty Rhodes

O Rhodes ήταν πατέρας του Goldust (Dustin Runnels) και του Stardust (Cody Runnel), επίσης παλαιστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Όταν ο Mayweather έβγαλε νοκ άουτ τον Big Show στο WWE

O σκοτεινός κόσμος του WWE και οι νεκροί παλαιστές

ADVERTISING

SHARE: