Αλλάζει μέρα το Your Face Sounds Familiar

Αλλάζει μέρα το Your Face Sounds Familiar

Το show μεταμφιέσεων μεταφέρεται σε νέα ώρα και ημέρα, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει πίσω του το talent show χορού του ΑΝΤ1

Το So You Think You Can Dance ολοκληρώνει τη διαδικασία του Bootcamp και οδεύει ολοταχώς προς τα πρώτα του live. Κατά συνέπεια αυτή την Κυριακή δεν θα έχει Your Face Sounds Familiar. Πώς συνδέονται αυτά τα δύο; Μα φυσικά με το γεγονός πως η prime time της Πέμπτης μένει άδεια και ο ΑΝΤ1 επέλεξε να καλύψει το κενό με το show μεταμφιέσεων που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Το news 247 επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του σταθμού, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν τη φήμη που κυκλοφορούσε από νωρίς στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και ήθελε το show να αλλάζει μέρα. Έτσι, το επόμενο Live θα προβληθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Η κίνηση των υπευθύνων του ANT1 στοχεύει επίσης στη στήριξη του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο δυσκολεύεται να βρει το βηματισμό του απέναντι στο σαρωτικό Survivor. Ωστόσο, η εκπομπή έχει αποκτήσει το δικό της κοινό που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια και οι υπεύθυνοι φιλοδοξούν να του δώσουν την ευκαιρία σε μια ζώνη υψηλής τηλεθέασης που τις καθημερινές συγκεντρώνει συνήθως περισσότερους τηλεθεατές, σε απόλυτους αριθμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα