Άννα Μαρία Βέλλη: Η youtuber που πήρε δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Άννα Μαρία Βέλλη: Η youtuber που πήρε δική της εκπομπή στην τηλεόραση
Η Άννα Μαρία Βέλλη, youtuber που αναλαμβάνει την παρουσίαση του talent show La Banda Instagram

Από τα σκετσάκια στο youtube, βρέθηκε οκλαδόν πάνω στο τραπέζι του Περρή και από εκεί... "άνοιξε" τα φτερά της για την ελληνική τηλεόραση. Σε ποια εκπομπή θα αναλάβει την παρουσίαση.

Ο δρόμος για την τηλεόραση περνά από το internet. Ήρθε ο καιρός που τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά μέσα αναζητούν τα νέα πρόσωπα στο διαδίκτυο. Η Άννα Μαρία Βέλλη έγινε γνωστή ως youtuber, ποστάροντας στο κανάλι της σκετσάκια και χιουμοριστικά βίντεο από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα.

Εκεί την «ψάρεψε» ο Βαγγέλης Περρής που την ενέταξε στην παρουσίαση της εκπομπής του Rodeo, που παρουσίαζε μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα. Η Άννα Μαρία ακολούθησε το δίδυμο και κατά την μετακίνησή τους στο Epsilon και την εκπομπή Circus. Σήμερα, όπως όλα δείχνουν η γυναίκα που γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Σίφνο και ενηλικιώθηκε στην Θεσσαλονίκη θα είναι η παρουσιάστρια του talent show του Epsilon, La Banda.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι, οι πληροφορίες μας φαίνεται να επιβεβαιώνουν πως το όνομα της Βέλλη έχει κλείσει για την παρουσίαση, με την υποσημείωση πως ο ρόλος της παρουσιάστριας είναι διεκπαιρεωτικός και το βάρος του show πέφτει κατά κύριο λόγο στην κριτική επιτροπή.

Τι είναι το La Banda

Το La Banda θα αναζητήσει το συγκρότημα – boyband που θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται τα κατάλληλα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή. Μετά την Ελένη Φουρέιρα, ο σταθμός ανακοίνωσε έναν ακόμη καλλιτέχνη που αναλαμβάνει χρέη κριτή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ο Θοδωρής Μαραντίνης έρχεται στο Epsilon TV και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής του συναρπαστικού μουσικού talent show La Banda. Ο αγαπημένος frontman των ONIRAMA, του μακροβιότερου ελληνικού συγκροτήματος, έχοντας στο ενεργητικό του πολύ μεγάλες επιτυχίες , έρχεται στο La Banda και με την εμπειρία του θα δείξει το δρόμο στα παιδιά, για να δημιουργήσουν το επόμενο boy band που θα σαρώσει».

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα δοκιμάζεται στην τηλεόραση, αφού το 2017 βρισκόταν στην επιτροπή του ”So You Think You Can Dance”.

Την τριάδα της κριτικής επιτροπής, συμπληρώνει o Μιχάλης των Stavento με εμπειρία στα talent show, από τη συμμετοχή του στο The Voice .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα