Άννα Βίσση: Θα ήθελα να έχω μπει σε μια ακαδημία μουσικής

Άννα Βίσση: Θα ήθελα να έχω μπει σε μια ακαδημία μουσικής

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Star Academy, οι συντελεστές του μεγαλεπήβολου talent show παρουσίασαν λεπτομέρειες για το νέο reality του Epsilon

Ενώ οι προετοιμασίες για την μεγάλη πρεμιέρα του Star Academy είναι πυρετώδεις, συντελεστές, κριτική επιτροπή – πλην Νίκου Καρβέλα – και καθηγητές του talent show προσκάλεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής τους δημοσιογράφους για μια πρώτη… γνωριμία με το νέο εγχείρημα της τηλεόρασης του Epsilon, που βγαίνει αέρα την ερχόμενη Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Η Μουσική Ακαδημία που θα στεγάζεται σε σύγχρονο, πολυτελές οίκημα στη Νοτιοανατολική Αττική, θα υποδεχθεί  την επόμενη Πέμπτη, 8 κορίτσια και 8 αγόρια, τα οποία εντυπωσίασαν και  ξεχώρισαν στις τελικές auditions του παιχνιδιού. Οι σπουδαστές φιλοδοξούν μέσα στους επόμενους 4 μήνες να αναδειχθούν ως τα επόμενα αστέρια της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Οι προσδοκίες της Βίσση

Στο Hotel Ermou, μια μουσική σκηνή που δημιούργησε η Άννα Βίσση στο πλακόστρωτο της Ερμού λίγο πριν φτάσει κανείς στην Τεχνόπολη, η τραγουδίστρια, αλλά και ο Πέτρος Κωστόπουλος που θα βρίσκονται στις δύο από τις τέσσερις θέσεις των κριτών του Stae Academy, αλλά και οι υπόλοιπο συντελεστές του reality συζήτησαν με δημοσιογράφους για τις προσδοκίες τους από το νέο τηλεοπτικό προϊόν.

Όπως είπε η Άννα Βίσση, εκείνο που την ελκύει περισσότερο σε αυτό το φορμάτ, σε σύγκριση με τα διάφορα talent show που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, είναι το γεγονός πως θα μπαίνει στα πλαίσια μιας μουσικής Ακαδημίας. Όπως εξήγησε, σε παρόμοια προγράμματα όπως το The Voice ή το Rising Star, οι τραγουδιστές είναι “έτοιμοι”. Στο Star Academy, ο στόχος είναι να παρακολουθήσουμε και την εξέλιξη των παικτών από μέρα σε μέρα και καθώς θα παρακολουθούν τα μαθήματα. Εξάλλου, πρόσθεσε πως και η ίδια θα ήθελε να έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μια μουσική ακαδημία.

Εντατικά μαθήματα και εγκλεισμός για 4 μήνες

Και η αλήθεια είναι, πως όσοι “τυχεροί” έχουν επιλεγεί, θα κάνουν ατελείωτες ώρες μάθημα. Τα σημεία που προβάλουν οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν ως εξής:

  • 4 μήνες καθημερινών εντατικών μαθημάτων
  • 16 ταλαντούχοι σπουδαστές
  • 6 καταξιωμένοι, έμπειροι καθηγητές
  • 180 ώρες μαθημάτων το μήνα
  • 30 ώρες εξειδικευμένων σεμιναρίων το μήνα
  • 600 τ.μ. υπερπολυτελές οίκημα που στεγάζει Ακαδημία και σπίτι
  • 150 τ.μ πισίνα
  • 23η καταγραφή υλικού
  • 60 κάμερες τελευταίας τεχνολογίας
  • 21 χιλιόμετρα καλωδίωσης
  • 120 άτομα προσωπικό παραγωγής στο σπίτι – Ακαδημία

Το τρέιλερ του σταθμού εν όψει της πρεμιέρας:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος από την πλευρά του, τόνισε πως στόχος είναι να παρέχουν ένα αξιοπρεπές τηλεοπτικό προϊόν και σχολίασε χαρακτηριστικά πως διανύουμε μια ιδιαίτερα περίεργη τηλεοπτική περίοδο. Αναφερόμενος στις προσδοκίες από πλευράς τηλεθέασης, ανέφερε πως είναι διαφορετική η επίδοση που αναμένει κανείς σε έναν τηλεοπτικό σταθμό με δυναμική 5-6% και άλλη όταν το κανάλι σημειώνει μέσο όρο 20%. Μάλιστα, σημείωσε πως ο ίδιος προσωπικά δεν περιμένει το Star Academy να “χτυπήσει” 30αρια.

Χρύσα Ρώπα και Κατερίνα Γκακάκη στο Star Academy

Σε αυτό το σημείο, η Κατερίνα Γκαγκάκη παρενέβη λέγοντας πως όλοι δουλεύουν και ελπίζουν για το καλύτερο και γιατί όχι και υψηλότερη τηλεθέαση. Η κα. Γκαγκακη θα αναλάβει χρέη διευθύντριας της Ακαδημίας, καθώς και καθήκοντα επικοινωνίας του show.

 

Στο Hotel Ermou βρέθηκαν όμως και οι καθηγητές της σχολής. Η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα αναλαμβάνει καθήκοντα καθηγήτριας υποκρτικής, ενώ στα μαθήματα φωνητικής θα δούμε τους Βασίλη Κωστόπουλο και Πολίνα Πρελορέτζου. Το talent show θα περιλαμβάνει επίσης καθηγητή styling, τον Αντώνη Βορεάκο, χορογράφο, τον Νίκο Μαριάνο και γυμνάστρια τη Βασιλική Δημητροπούλου.

Από δεξιά προς τα αριστερά, Αντώνης Βορεάκος (ενδυματολόγος), Πολίνα Πρελορέτζου (καθηγήτρια φωνητικής), Βασίλης Κωστόπουλος (Καθηγητής φωνητικής), Βασιλική Δημητροπούλου (Γυμνάστρια) και Νίκος Μαριάνος (χορογράφος)

Η καθημερινή πρόταση του Epsilon

Κάθε μέρα στις 20:50 από τη συχνότητα του Εpsilon το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθεί σε ωριαία εκπομπή τα βασικά σημεία όσων έχουν διαδραματιστεί στην Ακαδημία και το σπίτι κατά τη διάρκεια του προηγούμενου 24ώρου. Αντίστοιχα, κάθε Πέμπτη στο εβδομαδιαίο live show, θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα της συντονισμένης προσπάθειας των σπουδαστών και των καθηγητών τους.

Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι του Star Academy, οι ομάδα των καθηγητών θα προτείνει κάθε εβδομάδα τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Εξ αυτών, ένας θα “σώζεται” με τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, ενώ οι άλλοι δύο θα τίθενται στην κρίση της κριτικής επιτροπής στο προσεχές live, με ένα να αποχωρεί εν τέλει από την ακαδημία.

Περισσότερα στους δέκτες σας, από την επόμενη Πέμπτη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα