Αποχώρησε από το Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης

Αποχώρησε από το Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης

Τι είπε ο παίκτης των διασήμων κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Εκτός Survivor ο Κώστας Κοκκινάκης, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, ο μέχρι σήμερα παίκτης της ομάδας των Διασήμων είπε:

“Είναι η τρίτη φορά που ήμουν υποψήφιος και κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ζήσει το παιχνίδι μέχρι τώρα, καλή συνέχεια στα παιδιά και στις δύο ομάδες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε τρεις φορές και αυτούς ίσως που δεν τους άρεσα. Αυτός είμαι, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, να πετύχει ο καθένας τους στόχους που έχει. Θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους, στην κόρη μου”.

“Μαζί μου θα πάρω σίγουρα εμπειρία, συμπυκνωμένη και είναι εμπειρία χρόνων, φίλους και πολλή καρύδα στο αίμα μου”, είπε.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Διάσημοι είχαν στο τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία, κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες και κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιους παίκτες θα ψηφίσουν.

Κατά το παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν σίγουρα προτεινόμενος αλλά αυτή τη φορά, εξαιτίας της απουσίας μιας ισχυρής κλίκας, οι διάσημοι ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια θέτοντας στην κρίση του κοινού τον πρώην διεθνή πολίστα Κώστα Κοκκινάκη, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία ψήφισε τον ράπερ Μπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα