Αραβανή: Δεν απαίτησα εγώ να μην είναι η Σπυροπούλου στο Dancing With The Stars

Αραβανή: Δεν απαίτησα εγώ να μην είναι η Σπυροπούλου στο Dancing With The Stars

Η παρουσιάστρια του show του ΑΝΤ1 ξεκαθαρίζει πως δεν γνώριζε τίποτα για το περιστατικό. Τι απαντά για την εποχή που απολύθηκε από το πάνελ της εκπομπής της Σπυροπούλου

Τέλος στις φήμες που την θέλουν να απαιτεί την απομάκρυνση Σπυροπούλου από το Dancing With The Stars προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση βάζει με δηλώσεις της στο Πρωινό, η Ευραγγελία Αραβανή. Λίγες μόνο ώρες πριν την λαμπερή πρεμιέρα του χορευτικού show, η παρουσιάστρια μίλησε στην Φαίη Σκορδά και εξήγησε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα.

“Ειπώθηκε ότι εγώ ήμουν αυτή που απαίτησε να μην είναι μέσα στους υποψήφιους, το οποίο δεν συνέβη ποτέ. Όταν εγώ πήγα να κλείσουμε τη συμφωνία, μετά έμαθα ποια είναι και τα ζευγάρια. Δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία” σημείωσε η Αραβανή και εξηγώντας πως η τελική απόφαση για την παρουσίαση  ελήφθη μόλις το τελευταίο δεκαήμερο, όταν και τα ζευγάρια είχαν κλείσει.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά συμπλήρωσε πως ο λόγος που η Σπυροπούλου έμεινε εκτός, έχει να κάνει με δικές της απαιτήσεις αναφορικά με την εκπομπή. Επιπλέον, οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν και στην παλιότερη συνεργασία της Αραβανή με την Σπυροπούλου για το πρωινό του Alpha. Τότε, η Αραβανή είχε απομακρυνθεί από την ομάδα της εκπομπής μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα.

“Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί. Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά όλα καλά” σχολίασε η Αραβανή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα