Bake off Greece: Τριανταφυλλίδου και Πετρετζίκης “ζαχαρώνουν” στον Alpha

Bake off Greece: Τριανταφυλλίδου και Πετρετζίκης “ζαχαρώνουν” στον Alpha

Με Πετρετζίκη και Τριανταφυλλίδου, αλλά και δύο διεθνούς φήμης σεφ απαντά ο Alpha στο πρώτο του μαγειρικό talent show.

Κίνηση ματ από τον Alpha εν μέσω θέρους, καθώς ανακοινώθηκε η σύνθεση κριτών και παρουσιάστριας για το μεγάλο πρότζεκτ της νέας σεζόν, το Bake Off. Και είναι πραγματικά deam team!!!

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού έκανε τις αποκαλύψεις. Στο τιμόνι της παρουσίασης, σε μια πρώτη για την ηθοποιό, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αφήνει για λίγο την υποκριτική κι αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας. Είναι η ήρεμη δύναμη του παιχνιδιού, ρίχνει τους τόνους, «ξεκλειδώνει» τους παίκτες και ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα τους.

Οι τρεις άντρες που την πλαισιώνουν, έμπειροι επαγγελματίες με διεθνή καταξίωση, είναι έτοιμοι να σταθούν αυστηρά απέναντι στους συμμετέχοντες και τις συνταγές τους. Άκης, Νικόλας, Δημήτρης είναι οι κριτές – το κερασάκι στην τούρτα του «Bake Off Greece». Και αναφερόμαστε στον Νικόλα Στράγγα, τον Άκη Πετρετζίκη και τον Δημήτρη Χρονόπουλο.

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν χρειάζεται συστάσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Είναι άλλωστε ο πρώτος Master Chef και ένας εκ των πιο επιτυχημένων τηλεμαγείρων των τελευταίων ετών.

Ο Σεφ Νικόλας Στράγγας αναλαμβάνει χρέη κριτή στο νέο show του Alpha, "Bake off Greece"

Ο Νικόλας Στράγγας μικρός ήθελε να γίνει ναυτικός, τελικά όμως ερωτεύτηκε τη ζαχαροπλαστική. Είναι βραβευμένος chef, με πολυετή εμπειρία σε κουζίνες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων εστιατόρια με αστέρι Michelin. Εδώ και πολλά χρόνια διαπρέπει στη Δανία, όπου διατηρεί «μπουτίκ επιδορπίου», ενώ έχει συμμετάσχει ως κριτής στο τηλεοπτικό «Crème de la Crème», το δανέζικο Bake Off για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες.

Ο Δημήτρης Χρονόπουλος είναι βραβευμένος pastry chef και pastry chef consultant, με εμπειρία σε κουζίνες με αστέρι Michelin. Εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής σοκολάτας, ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια και workshops ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτή είναι η dream team με την οποία το «Bake Off Greece» έρχεται να αλλάξει τις τηλεοπτικές μας ημέρες από το φθινόπωρο στον Alpha. Το πρόγραμμα, με τη σφραγίδα ποιότητας του ΒΒC, που μεταδίδεται σε 29 χώρες παγκοσμίως, επιβραβεύει τις πιο απολαυστικές συνταγές με το πιο… φουσκωμένο ποσό.

Ο καλύτερος ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης αποκτά τα πιο γλυκά 50.000 ευρώ της ζωής του!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα