Είναι πολλά τα λεφτά Βίκυ - Έρχεται το Money Drop

Είναι πολλά τα λεφτά Βίκυ - Έρχεται το Money Drop

Με έπαθλο 300.000 ευρώ και στο τιμόνι παρουσίασης τη Βίκυ Σταυροπούλου, το τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή

Τo Star ρίχνει στην αρένα το τελευταίο του χαρτί, ένα γνώριμο από τα παλιά τηλεπαιχνίδι, με φρέσκια παρουσιάστρια, αλλά και ιδιαίτερα μεθυστικό έπαθλο. Το Money Drop κάνει πρεμιέρα με την Βίκυ Σταυροπούλου αυτή την Κυριακή και δίνει τη δυνατότητα στους νικητές να φύγουν με 300.000€.

MONEY DROP, το διάσημο παιχνίδι της EndemolShine, που αγαπήθηκε διεθνώς και έχει προβληθεί σε 56 χώρες, αποκτώντας φανατικό τηλεοπτικό κοινό και στις 5 ηπείρους, κάνει πρεμιέρα στο Star την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 21:00 με παρουσιάστρια την εκρηκτική Βίκυ Σταυροπούλου! Το παιχνίδι θα προβάλλεται 4 μέρες την εβδομάδα, από Κυριακή ως την Τετάρτη στις 21.00 το βράδυ.

Είναι πολλά τα λεφτά Βίκυ - Έρχεται το Money Drop

Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ένα διαζευγμένο ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς, δύο αδέλφια, δύο συγχωριανοί ή δύο κουμπάροι, μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν στο «Money Drop» και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο «Money Drop», οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις.

Σε κάθε ερώτηση οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους εναλλακτικές απαντήσεις και πρέπει να ποντάρουν τα χρήματά τους σε μία ή περισσότερες επιλογές, αν δεν είναι σίγουροι και θέλουν να παίξουν με ασφάλεια. Όμως πάντα πρέπει να αφήνουν μια επιλογή κενή.

Είναι πολλά τα λεφτά Βίκυ - Έρχεται το Money Drop

Αν κάνουν σωστές επιλογές, κερδίζουν και φεύγουν από το παιχνίδι πλουσιότεροι. Αν ποντάρουν λάθος, και η γνώση αλλά και η τύχη τούς «γυρίσουν την πλάτη», βλέπουν τα χρήματά τους να πέφτουν στην καταπακτή και να εξαφανίζονται από μπροστά τους!

Γρήγοροι ρυθμοί, ένταση και αγωνία σε ένα δυναμικό παιχνίδι, που χαρίζει μέχρι 300.000 ευρώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Τηλεπαιχνίδι εσύ σουπερστάρ'. Η ελληνική TV κάνει πάλι παιχνίδι

ADVERTISING

SHARE: