'Έλα στη θέση μου': Τι κοινό έχει η Ναταλία Δραγούμη με τον Σουλτς και την Κοζάνη;

Η Ελληνίδα ηθοποιός μπαίνει στην αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha, για να τα κάνει όλα άνω-κάτω. Τι σχέση έχει όμως με τον Σουλτς και την πανέμορφη Κοζάνη;

Το "Έλα στη θέση μου" επέστρεψε και η νέα χρονιά βρίσκει τους ήρωες σε εντελώς διαφορετική θέση. Το καλοκαίρι αφήσαμε την οικογένεια Σοφοκλέους ηττημένη από την Φαίη και εκτός εταιρίας. Η πανίσχυρη Αιμιλία και οι γιοι της, Βλάσης και Αχιλλέας, βρίσκονται πλέον σε μειονεκτική θέση, αφού η Sofo Express International έχει περάσει στα χέρια του Δαμιανού, της Φαίης και της Σύλβιας.

Η Φαίη όμως μοιάζει χάδι μπροστά στην Μένη Σουλτς, που έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά της καθημερινότητας των ηρώων της σειράς του Alpha. Ναι, ναι, μπορεί ο Μάρτιν Σουλτς να ηττήθηκε κατά κράτος, όμως η Μένη, η σκληρή Ελληνογερμανίδα με καταγωγή από την Κοζάνη έχει ένα κρυμμένο μυστικό που τη συνδέει με την οικογένεια Σοφοκλέους και φέρνει μαζί της ένα «τσουνάμι» εξελίξεων και ανατροπών. Δεν πρόκειται για άλλον από τη Ναταλία Δραγούμη που φέτος προστίθεται στο λαμπερό καστ της σειράς που κέρδισε την απογευματινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας.

Όσο άσχημα εξελίσσονται τα πράγματα για την επαγγελματική ζωή των ηρώων, άλλο τόσο ταραχώδης είναι και η προσωπική τους ζωή. Τι θα γίνει με τις διαλυμένες σχέσεις των Βλάση – Φαίης και Αχιλλέα – Ρενάτας; Θα τα βρουν μεταξύ τους; Θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους; Κανείς δεν ξέρει. Ειδικά όταν, στην ήδη εκρηκτική εξίσωση, μπαίνουν η Βασιλίνα (Αναστασία Παντούση) και ο Γιαν (Ορέστης Καρύδας), τα δύο παιδιά της Μένης Σουλτς. Η τράπουλα, για όλους και για όλα, ανακατεύεται ξανά και κανείς δεν ξέρει το φύλλο που θα τραβήξει!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Το δημοσίευμα για τον Βλάση και την Αιμιλία προκαλεί αναστάτωση στην εταιρία. Ο Δαμιανός συγκαλεί ΔΣ με σκοπό να πετάξει την Αιμιλία έξω από την εταιρία, ενώ η Μένη Σουλτς ποντάρει στη συνεργασία της με την Φαίη. Ο Αχιλλέας βρίσκει την Ρενάτα στις Σπέτσες, αλλά η Ρενάτα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί και να τον κάνει να πονέσει. Ο Ζούβας κάνει μια κίνηση ματ προκειμένου να βγάλει τον Θοδωρή από τη ζωή της Σύλβιας. Θα ψηφίσει κατά ή υπέρ της παραμονής της Αιμιλίας στην εταιρία η Σύλβια; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν δει την Ρενάτα με άλλον άντρα;

Η σειρά βασίζεται στην τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre».

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης και ο Βασίλης Τσελεμέγκος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Ναταλία Δραγούμη, Άνδρη Θεοδότου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μαρία Ανδρούτσου, Αναστάσης Κολοβός, Πάνος Σταθακόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου, Εύα Δαελή, Νικόλας Απέργης, Καλή Δάβρη, Αναστασία Παντούση, Ορέστης Καρύδας, Βασιλική Αγγέλη κ.ά.

Στο ρόλο της Αιμιλίας, η Μαρία Φιλίππου

Στο ρόλο του Λεωνίδα, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος

ΦΩΤΟ ΑΡΘΡΟΥ INSTAGRAM

ADVERTISING

SHARE: