Έπεσε η αυλαία για το Ράδιο Αρβύλα. Αινιγματικός ο Κανάκης για το μέλλον της εκπομπής

Τη δέκατη σεζόν ολοκλήρωσε τη Δευτέρα η αγαπημένη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 και ο Αντώνης Κανάκης άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν, το βράδυ της Δευτέρας, η ατμόσφαιρα στο τηλεοπτικό στούντιο του Ράδιο Αρβύλα, καθώς έπεσε η αυλαία της δέκατης σεζόν της αγαπημένης σατιρικής εκπομπής.

Ο Αντώνης Κανάκης αφού έκανε μια αναδρομή στα πετυχημένα τηλεοπτικά του εγχειρήματα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον. Ωστόσο αντί να ξεκαθαρίσει το τοπίο, εμφανίστηκε αινιγματικός για την επόμενη σεζόν αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

"Σχετικά με την επόμενη σεζόν, επειδή γίνεται κι ένα σούσουρο, να σας πούμε ότι δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνουμε, χρειαζόμαστε αυτό το χρόνο της αποστασιοποίησης και της σκέψης το καλοκαίρι. Ότι και να αποφασίσουμε, είναι δική μας απόφαση, οπότε μην κατηγορείτε τον ΑΝΤ1 για τίποτα, οι άνθρωποι άλλωστε θέλουν το Ράδιο Αρβύλα όσο περισσότερο γίνεται στο πρόγραμμα και τους ευχαριστούμε πολύ που τιμούν την εκπομπή αυτή με το να σέβονται και να καταλαβαίνουν τις δημιουργικές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκπομπής και ότι αυτό συνεπάγεται. Και το δεύτερο που θέλουμε να πούμε είναι ότι και αν αποφασίσουμε τελικά, σίγουρα, ακόμα και σπάνια να συμβαίνει το Ράδιο Αρβύλα θα “χτυπάει” τις τηλεοράσεις σας τη στιγμή που πρέπει να τις “χτυπήσει”». είπε ο παρουσιαστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ράδιο Αρβύλα

ADVERTISING

SHARE: