Επιστρέφει το Ρετιρέ με νέα επεισόδια; Οι αποκαλύψεις Δελαπόρτα

Επιστρέφει το Ρετιρέ με νέα επεισόδια; Οι αποκαλύψεις Δελαπόρτα

Ο ηθοποιός ανέφερε πως του έχει γίνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει εκ νέου στη θρυλική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη, έπειτα από 25 χρόνια

Επιστρέφει στην τηλεόραση η τηλεοπτική σειρά “Ρετιρέ”; Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας στην τηλεόραση του Epsilon, υπάρχουν σκέψεις για κάτι τέτοιο. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”, ο ηθοποιός ανέφερε πως του έχει γίνει πρόταση για την επιστροφή του Ρετιρέ, 25 χρόνια μετά.

“Δεν το βλέπω αρνητικά γιατί το Ρετιρέ δεν είχε φινάλε, άρα σημαίνει πως μπορεί να συνεχίσει. Θα εξελιχθούν οι ρόλοι, απ’ ότι ξέρω, θα έχουν κάνει παιδιά οι ήρωες, οπότε σημερινές ιστορίες μέσα από το Ρετιρέ, είναι κάτι που με ιντριγκάρει” συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Στις 19 Σεπτεμβρίου του 1990, ο νέος τηλεοπτικός σταθμός MEGA, που δεν είχε ακόμη συμπληρώσει ούτε ένα χρόνο ζωής, πρόβαλε το πρώτο επεισόδιο της κωμικής σειρά τους Δαλιανίδη. Αν και η σειρά κράτησε δύο χρόνια και για λογαριασμό της γυρίστηκαν 84 επεισόδια, όλοι μας έχουμε την εντύπωση πως κρατάει μια ζωή. Ίσως γιατί αποτελεί αναμφισβήτητα την πιο πολυπαιγμένη σε επανάληψη ελληνική σειρά στην τηλεόραση.

Γιατί είχε κοπεί το Ρετιρέ;

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Μάκης Δελαπόρτας είχε αποκαλύψει τη συνέχεια για το δικό του ρόλο, το ρόλο του Άλκη – βοηθού στο μαγαζί του Ιάσωνα, αλλά και τους λόγους που το Ρετιρέ έριξε πρόωρα αυλαία.

“Το «Ρετιρέ» σταμάτησε απότομα, αν και είχε επιτυχία […] Γι’ αυτό και δεν υπάρχει φινάλε στο «Ρετιρέ». Προβλήθηκε με επιτυχία για δύο σεζόν και θα πήγαινε και για τρίτη, αλλά κάποιες κυρίες ζήτησαν παραπάνω χρήματα και ο Δαλιανίδης το διέκοψε και έκανε τους «Μικρομεσαίους»” σημείωνε ο κο. Δελαπόρτας. Όσο για το ρόλο του; “Ο Γιάννης Δαλιανίδης θα με έκανε ζευγάρι με την Τζόυς Ευείδη και μαζί θα φτιάχναμε ένα συγκρότημα” σχολίαζε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα