Φώτης του Nomads: Ευχόμουν να μην είναι αντίπαλός μου η Καλογρίδη

Φώτης του Nomads: Ευχόμουν να μην είναι αντίπαλός μου η Καλογρίδη

Ο παίκτης της ζούγκλας που αποχώρησε από το Nomads μιλά στο News 24/7 για την εμπειρία του παιχνιδιού, την εμμονή των συμπαικτών του να τον βγάζουν προτεινόμενο και τη μονομαχία με τη Νατάσα Καλογρίδη

Έλαβε μέρος δυο φορές στην διαδικασία αποχώρησης του Nomads και τελικά ηττήθηκε στο παρά πέντε από την συμπαίκτριά του στου νομάδες της Ζούγκλας, Νατάσα Καλογρίδη. Ο Φώτης Φιλιππόπουλος άφησε τις αίθουσες διαλέξεων περί καινοτομίας, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στο reality επιβίωσης. Μια μοναδική εμπειρία, που όμως του άφησε και μια γλυκανάλατη γεύση καθώς ολοκληρώθηκε νωρίς.

Για πρώτη φορά ήρθε σε επαφή με την καινοτομία το 2006, ως εκπαιδευόμενος στο τμήμα έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπου σήμερα είναι εξωτερικός εμπειρογνώμονας για την καινοτομία. Όπως μας εξηγεί, δεν δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ελλάδα, αλλά συνεργάζεται με επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να δραστηριοποιηθούν στην καινοτομία. Επιδίωξή του είναι ωστόσο να βοηθήσει τους Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες διαδίδοντας τη γνώση της καινοτομίας.

Φώτης του Nomads: Ευχόμουν να μην είναι αντίπαλός μου η Καλογρίδη

Τι ζητά όμως ένας άνδρας με αυτό το προφίλ στο Nomads; Μιλήσαμε μαζί του λίγες ώρες αφότου πάτησε και πάλι το πόδι του σε ελληνικό έδαφος. Ο Φώτης έφτασε στην Ελλάδα με μια ημέρα καθυστέρηση, τη Δευτέρα, καθώς η κακοκαιρία δεν του επέτρεψε να αναχωρήσει από το νησί Παλαγουάν.

Το είπαν ξεκάθαρα ότι βγήκα προτεινόμενος γιατί θεωρούσαν ότι δεν κολλάω στην ομάδα

Πώς σχολιάζει το γεγονός πως υπήρξε η σταθερή επιλογή για προτεινόμενο παίκτη από τους νομάδες της φωτιάς; "Αυτό έχει τεκμηριωθεί από τους ανθρώπους που με έβγαλαν προτεινόμενο. Το είπαν ξεκάθαρα ότι βγήκα προτεινόμενος γιατί θεωρούσαν ότι δεν κολλάω στην ομάδα" αναφέρει. Ο ίδιο εκτιμά πως είναι εξαιρετικά δύσκολο σε τόσο μικρές ομάδες και υπό αυτές τις συνθήκες να αλλάξει η δυναμική". Όπως εξηγεί είχε παγιωθεί μια αρνητική εικόνα εναντίον του και έτσι κι εκείνος ήταν εξοικειωμένος με την κατάσταση.

Ευχόμουν να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να μην είναι αντίπαλος

Ο Φώτης μας εξηγεί πως δεν ήθελε να είναι αντιμέτωπος με την Νατάσα Καλογρίδη."Ευχόμουν να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να μην είναι αντίπαλος (σσ. η Νατάσα)". Όπως όμως σχολιάζει από τις Φιλιππίνες κανείς δεν έχει σαφή πληροφόρηση για το τι συμβαίνει. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν υποτίμησε κανέναν αντίπαλο."Δεν έχω μάθει να λειτουργώ και να σκέφτομαι έτσι. Όλοι οι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους μια δύναμη και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Θα ήταν αφελές από μεριάς μου να νομίζω ότι μπορώ να κερδίζω, αυτούς που νομίζω ή πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω" αναφέρει.

Το... "φάουλ" Καλογρίδη

Μεγάλη συζήτηση στο twitter έγινε επίσης και για το "φάουλ" της Καλογρίδη στη μονομαχία τους και στο παιχνίδι του τοίχου. Αρκετοί υποστήριξαν πως η παίκτρια στηρίχτηκε στο πάνω μέρος του τοίχου, ενώ αυτό απαγορεύεται. "Εκεί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος, υπάρχουν πλάνα, διαιτητές. Είναι κάτι που δεν είναι αρμοδιότητα του παίκτη" σχολιάζει ο ίδιος.

Κλείνοντας, του ζητάμε να μας δώσει την 'γεύση' που του άφησε η συμμετοχή του στο Nomads και αν θα το επιχειρούσε ξανά. "Άφησε ένα γλυκανάλατο αίσθημα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μετανιώνω γιατί στο σύνολο μου προσέφερε μια μοναδική και πλούσια εμπειρία" μας ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Nomads: Ξέσπασε σε κλάματα η Μιλλούση για την ήττα - Οι αθλητές στην παραλία

Nomads: Συντρίμμια άφησε πίσω του ο τυφώνας - Στήνουν τους στίβους μάχης από την αρχή

Nomads: Αρκεί το σπαγγάτ της Πηλιάκη για να δώσει τη νίκη στους Ωκεανούς;

Λαχτάρισαν στο Nomads - Τυφώνας χτύπησε τις Φιλιππίνες

ADVERTISING

SHARE: