Friends: Αυτή είναι η σκηνή που σκανδάλισε και ‘κόπηκε’

Friends: Αυτή είναι η σκηνή που σκανδάλισε και ‘κόπηκε’

Σε αρκετές χώρες σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε περιοχές των ΗΠΑ, δεν μεταδόθηκε ποτέ η συγκεκριμένη σκηνή του δημοφιλούς σίριαλ

Τη δική τους “χρυσή σελίδα” στην ιστορία της τηλεόρασης έχουν γράψει τα Φιλαράκια, έχοντας εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ωστόσο αρκετοί απ’ αυτούς δεν έχουν δει στις οθόνες τους μια σκηνή.

Η Τζέιν Σίμπετ και η Τζέσικα Χεχτ, οι οποίες υποδύονταν την πρώην σύζυγο του Ρος, Κάρολ και την σύντροφό της, Σούζαν, αντιστοίχως, αποκάλυψαν ότι ο γάμος των δύο χαρακτήρων, που περιλαμβανόταν σε επεισόδιο στη δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς σίριαλ, το 1996, είχε απαγορευτεί σε αρκετές χώρες, ακόμα και σε περιοχές του Τέξας και του Οχάιο στις ΗΠΑ.

“Ήταν ο πρώτος λεσβιακός γάμος που παρουσιαζόταν στην τηλεόραση και τον μπλόκαραν. Αλλά όλα λειτούργησαν υπέρ μας. Βραβευτήκαμε γι’ αυτή την ιστορία”, δήλωσε η Σίμπετ στο ITV.

Και πρόσθεσε: “Θυμάμαι ότι συνάντησα έναν άνδρα σε κάποια τελετή απονομής βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε από έναν οργανισμό που ασχολιόταν με οικογένειες γκέι. Μου είπε ότι αν είχε την Κάρολ και την Σούζαν ως μοντέλα προσωπικοτήτων όταν ήταν νεαρό αγόρι, ίσως να μην είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει τόσες πολλές φορές. Αυτό δεν το είχα καν σκεφτεί”.

Πηγή: Independent

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα