Game of Thrones: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Jon Snow

Game of Thrones: Αυτό είναι το πραγματικό όνομα του Jon Snow

Το όνομα επαληθεύει τις θεωρίες οπαδών τη σειράς σχετικά με την καταγωγή του δημοφιλούς ήρωα που ερμηνεύει ο Kit Harington

Αποκαλύφθηκε πθανώς το πραγματικό όνομα του Jon Snow, του δημοφιλούς χαρακτήρα από την τηλεοπτική σειρά φαντασίας “Game of Thrones” (και των βιβλίων, στα οποία βασίστηκε).

Η αποκάλυψη έρχεται από τη λεζάντα μιας φωτογραφίας που δημοσιεύει το κινηματογραφικό περιοδικό Empire.

Ειδικότερα, στη συνέντευξη του ηθοποιού Isaac Hempstead Wright, ο οποίος υποδύεται τον Bran Stark, τον ετεροθαλή αδερφό του υποτιθέμενου “μπάσταρδου” γιου του Ned Stark, η φωτογραφία του Wright στο περιοδικό συνοδεύεται από ένα μικρό κείμενο, το οποίο αναφέρει: “Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν, το όραμα του Bran που ταξιδεύει στον χρόνο αποκάλυψε την προέλευση του Jon Snow και το πραγματικό του όνομα: Jaehaerys Targaryen”.

Στην συνέντευξή του, ο Wright σχολιάζει πως ο Bran, που είδε μέσω της ενόρασής του την αδερφή του Ned, Lyanna Stark να γεννά τον Jon Snow “θα μπορούσε να αλλάξει ολόκληρη την ιστορία” με αυτή τη νέα πληροφορία.

Το όνομα Jaehaerys Targaryen επαληθεύει την θεωρία των φανατικών της σειράς ότι ο Jon Snow είναι πράγματι μισός Stark και μισός Targaryen.

Μέχρι στιγμής, το τηλεοπτικό δίκτυο HBO και ο συγγραφέας της σειράς George R.R. Martin δεν έχουν σχολιάσει επίσημα την εν λόγω αποκάλυψη και εάν είναι αληθής.

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα