Game of Thrones: Η selfie της Daenerys με τον John Snow που προκάλεσε φρενίτιδα

Game of Thrones: Η selfie της Daenerys με τον John Snow που προκάλεσε φρενίτιδα

H selfie της Emilia Clarke έκανε τους θαυμαστές του Game of Thrones να θέλουν περισσότερο...

Η Emilia Clarke, η διάσημη ηθοποιός που ενσαρκώνει τη “μητέρα των δράκων” Daenerys Targaryen στο Game of Thrones αναρτά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς φαντασίας, εγείροντας το ενδιαφέρον των ακολούθων της για ενδεχόμενες αποκαλύψεις ή spoilers.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της προκάλεσε διαδικτυακή φρενίτιδα, προσελκύοντας ενάμιση εκατομμύριο χρήστες μέσα σε πέντε μόλις ώρες. Σε αυτήν η Clarke απεικονίζεται δίπλα από τον ηθοποιό Kitt Harrington, ο οποίος υποδύεται τον δημοφιλή επίσης ήρωα Jon Snow. Η γνωστή πρωταγωνίστρια έγραψε: “Περιμένετε, δεν σας το είπα παιδιά;! “Αν είχε λυγίσει το αναθεματισμένο γόνατο, δεν θα υπήρχαν προβλήματα…”  και συνόδευσε τη selfie με τα hashtags #modragonsmoproblems, #igot99problemsandjonsnowisone, #whichroundsmeupto100problems, # yououknownothingjonsnow.

Οι θαυμαστές της σειράς -και πιθανότατα των δύο ηρώων- ενθουσιάστηκαν με τη  φωτογραφία καθώς Daenerys και Jon Snow συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο τρίτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου της σειράς (σ.σ.: το οποίο προβλήθηκε πριν δύο εβδομάδες) και έκτοτε τα σενάρια για πιθανό love story μεταξύ των δύο χαρακτήρων έχουν οργιάσει.

Δείτε την ανάρτηση της Emilia Clarke:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα