Game of Thrones: Νέα διαρροή επεισοδίου, πέντε μέρες πριν την επίσημη προβολή του

Game of Thrones: Νέα διαρροή επεισοδίου, πέντε μέρες πριν την επίσημη προβολή του

Το επεισόδιο με τον τίτλο "Ο θάνατος είναι ο εχθρός" ανέβηκε στις πλατφόρμες HBO Nordic και HBO España, προκαλώντας αναμπουμπούλα

Το επόμενο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του Game of Thrones, “Ο θάνατος είναι ο εχθρός”, διέρρευσε στο διαδίκτυο πέντε μέρες πριν την επίσημη τηλεοπτική του μετάδοση, προκαλώντας αναμπουμπούλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς “κυκλοφορεί” πριν ακόμα μεταδοθεί. Το τέταρτο επεισόδιο με τον τίτλο “Τα λάφυρα του πολέμου” είχε διαρρεύσει, με την Star India, έναν από τους διεθνείς διανομείς της HBO, να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Αυτή τη φορά στο Reddit και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι χρήστες υποστηρίζουν ότι η διαρροή προκλήθηκε από κατά λάθος πρόωρη φόρτωση του εν λόγω επεισοδίου στο HBO España. Το HBO Europe επιβεβαίωσε στο BuzzFeed News ότι ένας τρίτος συνεργαζόμενος ανέβασε κατά λάθος το επεισόδιο στις πλατφόρμες HBO Nordic και HBO España.

“Μάθαμε ότι το επικείμενο επεισόδιο του Game of Thrones αναρτήθηκε κατά λάθος για σύντομο χρονικό διάστημα στις πλατφόρμες HBO Nordic και HBO España. Το λάθος φαίνεται να προέρχεται από έναν τρίτο προμηθευτή και το επεισόδιο κατέβηκε μόλις έγινε γνωστό. Αυτό το περιστατικό δεν συνδέεται με το πρόσφατο στο διαδίκτυο στην HBO στις ΗΠΑ”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα