Game of Thrones: Οι White Walkers κατέλαβαν το Λονδίνο

Game of Thrones: Οι White Walkers κατέλαβαν το Λονδίνο

Οι "Άλλοι" έκαναν απόβαση στη βρετανική πρωτεύουσα λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πρεμιέρα της έβδομης και πολυαναμενόμενης σεζόν της σειρά του ΗΒΟ

Έφεραν το χειμώνα στον κόσμο του Game Of Thrones και αποφάσισαν να εξακολουθήσουν το σκοτεινό τους έργο και στο Λονδίνο. Η βρετανική πρωτεύουσα πλημμύρισε τα παγωμένα πλάσματα, τους Άλλους, που περπάτησαν στους δρόμους του. Όπως διαβάζουμε στη βρετανική Business Insider, οι White Walkers βρέθηκαν στο Λονδίνο εν όψει της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας την Κυριακή της πρεμιέρας της σειράς για τον έβδομο κύκλο.

Οι ηθοποιοί χρειάστηκε να υπομείνουν τέσσερις ώρες μακιγιάζ προκειμένου να μεταμορφωθούν σε Λευκούς  Οδοιπόρους και να βρεθούν μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο  7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς-φαινόμενο της  HBO«Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα την  Κυριακή, 16 Ιουλίου στις  4.00 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική και  με ελληνικούς υπότιτλους  αποκλειστικά στη Nova!

Η σειρά θα προβάλλεται και σε  prime time προβολή από τη  Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα  στις 22.00 στο  Novacinema4HD.

Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος και μέσω των υπηρεσιών  Nova On Demand και  Nova GO. Επιπλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, την προβολή των προηγούμενων έξι κύκλων σε ένα επικό Box Set. Όλα τα επεισόδια βρίσκονται διαθέσιμα από την Παρασκευή 19 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου  χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μέσω των υπηρεσιών  Nova On Demand και  Nova GO.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα