Game of Thrones: Πώς γυρίστηκε η μεγαλειώδης μάχη της λάβας

Game of Thrones: Πώς γυρίστηκε η μεγαλειώδης μάχη της λάβας

Ένα βίντεο μας μεταφέρει στα γυρίσματα της σπουδαιότερης μάχης που έχουμε δει μέχρι σήμερα στη σειρά

Ποιος μπορεί να τα βάλει με την Ντενέρις όταν εκείνη επιτίθεται με τα “παιδιά” της;

 Το βίντεο που περιλαμβάνεται παρακάτω περιλαμβάνει spoilers για όσους (ελάχιστους μάλλον) δεν έχουν δει ακόμη το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.

Στο 4o επεισόδιο της 7ης σεζόν είδαμε την Καλίσι καβάλα στον Ντρόγκον να εφορμά εναντίον των Λάνιστερ και των συμμάχων τους και να τους κάνει στάχτη και μπούρμπερη με συνοπτικές διαδικασίες, την ώρα που οι Ντοθράκι καθάριζαν ό,τι είχε απομείνει.

Επρόκειτο ξεκάθαρα για την πρώτη φορά που βλέπουμε τη μάνα των δράκων εν δράσει απέναντι στους κύριους εχθρούς της, ενώ πήραμε και μια γερή ιδέα για το τί θα επακολουθήσει και ποιος έχει κατά πάσα πιθανότητα και εκτός συγκλονιστικών ανατροπών, το πάνω χέρι. Σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την κυριαρχία ανάμεσα στους “ζωντανούς”, μιας και οι “απέθαντοι” έρχονται και πλησιάζουν έξω από το μεγάλο Τείχος.

Στο behind-the-scenes βίντεο της HBO από τα γυρίσματα της μεγάλης μάχης, βλέπουμε τους παραγωγούς του show και τους πρωταγωνιστές οι οποίοι μαζί με τους τεχνικούς, δεκάδες κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, drones και κομπάρσους ολοκλήρωσαν το “Loot Train Attack”.

Η σκηνή στήθηκε στην περιοχή Los Barruecos Cáceres της Ισπανίας. Για να γυριστεί η μάχη χρησιμοποιήθηκε ένας τόνος πυροτεχνημάτων, ενώ κασκαντέρ τυλίχτηκαν σε κανονικές φλόγες για να γίνει πιο ρεαλιστικό το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην έκτη σεζόν είχαμε μόλις έξι καρέ της Ντενέρις πάνω στον δράκο της. Στο “Loot Train Attack” είχαμε 80, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το βίντεο είναι πραγματικά εντυπωσιακό:

O 7ος κύκλος ‘Game of Thrones’ προβάλλεται αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ ο νέος κύκλος και τα παλιά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα και μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO.

Βίντεο: INSIDER

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα