Game of Thrones: Τι ξέρναγε τελικά ο παγόδρακος

Game of Thrones: Τι ξέρναγε τελικά ο παγόδρακος

Τι αποκάλυψε ο Jeremy Podeswa σκηνοθέτης του φινάλε της 7ης σεζόν "The Dragon and the Wolf" για τη συγκλονιστική σκηνή με το Βισέριον, που πλέον βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Night King. Ξέρναγε μαγική μπλε φωτιά, πάγο ή ηλεκτρισμό;

Εάν δεν έχετε δει ακόμη το συγκλονιστικό φινάλε της 7ης σεζόν του Game of Thones, προσοχή, διότι ακολουθούν spoilers.

Η 7η σεζόν της σειράς έκλεισε με την επίδειξη της καταστροφικής δύναμης του Βισέριον, που πλέον βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Night King. Ο δράκος του πάγου πλέον (ή White Dragon κατά το White Walkers) έριξε το Τείχος και ο στρατός των Νεκρών μπήκε στο Westeros, οδεύοντας προς την τελική μεγάλη μάχη με τους ζωντανούς, αυτή για την οποία προειδοποιεί (με το ίδιο πάντα ύφος) ο Τζον Σνόου.

Τα ειδικά εφέ ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακά και ήταν η πρώτη φορά που είδαμε ένα παγόδρακο εν δράσει.  Εάν όμως οι δράκοι ξεφυσούν φωτιά, τι ήταν η μπλε “φλόγα” που ξέρναγε ο άμοιρος Βισέριον και είχε τέτοια δύναμη ώστε να καταφέρει να ρίξει το Τείχος; Οι φαν είχαν πολλές θεωρίες: Μπλε μαγική φωτιά, πάγο τόσο… παγωμένο και σκληρό που συνέτριψε ακόμη και το μαγικό Τείχος ή ηλεκτρισμό.

Την απάντηση έδωσε ο σκηνοθέτης του επεισόδιου, Jeremy Podeswa, μιλώντας στη HuffingtonPost:

“Όπως το βλέπω εγώ, η έκρηξη που έκαψε συθέμελα το Sept (στο φινάλε της 6ης σεζόν) ήταν πράσινη φωτιά και έτσι ο δράκος θα έχει κάποιο είδος γαλαζωπής φωτιάς. Είναι σίγουρα ακόμη φωτιά -έχει την ικανότητα να κάψει το Τείχος και να λιώσει το χιόνι. Αλλά θα έχει μία διαφορετική μαγική ποιότητα, γιατί προέρχεται από έναν απέθαντο δράκο”.

Επομένως οι δράκοι του πάγου εξακολουθούν να ξεφυσούν φωτιά, αλλά ένα διαφορετικό, πιο επικίνδυνο είδος φωτιάς, που θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφικό για άλλα μαγικά πλάσματα, όπως οι δύο εναπομείναντες δράκοι της Daenarys.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα