House of Cards: Αρχίζουν και πάλι τα γυρίσματα – ‘Άφαντος’ ο Κέβιν Σπέισι

House of Cards: Αρχίζουν και πάλι τα γυρίσματα – ‘Άφαντος’ ο Κέβιν Σπέισι
People stand in line waiting to enter the Underwood 2016 booth near the Peace Center where the CBS News Republican presidential debate will occur, Saturday, Feb. 13, 2016, in Greenville, S.C. Frank Underwood is a fictional character and the protagonist of the Netflix show House of Cards. He is portrayed by Kevin Spacey. (AP Photo/John Bazemore) AP

Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, μετά την απαιτούμενη διακοπή λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του πρωταγωνιστή της.

Τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν του House of Cards αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 Δεκεμβρίου. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς, ο Φρανκ Άντεργουντ στον οποίο έδωσε σάρκα και οστά ο Κέβιν Σπέισι, θα είναι απών από αυτή. Μένει μόνο να δούμε ποιον τρόπο θα σκαρφιστούν παραγωγοί και σεναριογράφοι για να τον… ξεφορτωθούν.

Πάντως, το Netflix έδωσε το “πράσινο φως” για την νέα σεζόν, έχοντας προηγουμένως ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί οριστικά στην περίπτωση που εμπλακεί σε αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο ο Κέβιν Σπέισι.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Έμμι ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σειρά καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις από πλήθος ανδρών συμπρωταγωνιστών και συνεργατών του τα τελευταία τριάντα χρόνια, ενώ έρευνα σε βάρος του ξεκίνησε και η Σκότλαντ Γιαρντ.

Η υπεύθυνη κάστινγκ της σειράς, Pauline Micelli, σε μία άκρως συναισθηματική επιστολή προς τους υπόλοιπους συντελεστές, ανακοίνωσε την επανέναρξη των γυρισμάτων. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά προς τους συνεργάτες της, «αυτή η παραγωγή είναι μεγαλύτερη από την υπόθεση ενός ανθρώπου».

Μιλώντας για την απαραίτητη διακοπή των γυρισμάτων την περίοδο από όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του Κέβιν Σπέισι, τονίζει ότι είναι κατανοητό το γεγονός ότι κάποιοι αναζήτησαν εργασία, ενώ τόνισε ότι όλοι θα πληρωθούν για την περίοδο που είχαν “παγώσει” τα γυρίσματα.

Το σίγουρο είναι ότι οι συντελεστές πρέπει ήδη να έχουν σκεφθεί πως θα εξαφανιστεί ο χαρακτήρας του Σπέισι και πως θα ολοκληρωθεί η σειρά, με τους τηλεθεατές να έχουν βεβαίως τον τελευταίο λόγο για το αν και κατά πόσο θα αποδεχθούν όλες αυτές τις αλλαγές, σε ένα σήριαλ που ομολογουμένως έγραψε τηλεοπτική ιστορία όσο λίγα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα