Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε και από το Nomads

Η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε και από το Nomads
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Η Εθνική δεν ηττήθηκε μόνο κατά κράτος από την Κροατία - Βρέθηκε πίσω στην τηλεθέαση και από το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1

Απανωτές οι ταπεινωτικές ήττες για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που ελπίζει σε θαύμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Δεν κατατροπώθηκε απλώς από την αντίστοιχη ομάδα της Κροατίας με 4-1, αλλά έχασε και το στοίχημα της τηλεθέασης. Μπορεί κάποτε οι αγώνες ποδοσφαίρου να συγκέντρωναν το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης, σήμερα όμως φαίνεται πως οι τηλεθεατές διχάζονται, για να μην πει κανείς κόβονται στα τρία. 

Το βράδυ της Πέμπτης λοιπόν, ο αγώνας της Εθνικής συγκέντρωσε ποσοστό 26,4% στο σύνολο και 24,7% στα νεανικά κοινά. Απέναντι, το Nomads συγκρατούσε τις δυνάμεις του στο σύνολο με 21,9% και περνούσε μπροστά στις ηλικίες 15-44, καταγράφοντας επίδοση 25,6%. Αντίστοιχα υψηλή επίδοση σημείωνε και το 4ΧΧΧ4 του ΑΝΤ1 με 18% και 22,8% αντίστοιχα.

Δύσκολη αποδείχτηκε η μέρα για τα σίριαλ του ALPHA. Το Σόι, διατήρησε ικανοποιητικότατα ποσοστά (21,9% και 19,6%), όμως η Μουρμούρα υποχώρησε στο 16,9% στο σύνολο και το 13,1% στα νεανικά κοινά. Μονοψήφια ποσοστά για το “Κόκκινο Νυφικό” που κατέγραψε 8,2% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα