Η εβδομάδα των τελικών: Nomads, Ταλέντο, The Voice και My Style Rocks ρίχνουν αυλαία

Η εβδομάδα των τελικών: Nomads, Ταλέντο, The Voice και My Style Rocks ρίχνουν αυλαία

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τέσσερα τηλεοπτικά πρότζεκτ ρίχνουν αυλαία, καθιστώντας αυτή την εβδομάδα, εβδομάδα τελικών

Αν μη τι άλλο δεν πρόκειται να βαρεθούμε τηλεοπτικά την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα. Από την Τετάρτη ως και την Παρασκευή θα ανακοινώνονται οι νικητές σε τέσσερα διαφορετικά τηλεοπτικά πρότζεκτ. Αρχής γενομένης από το The Voice την Τετάρτη, οι εκπομπές “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, Nomads και My Style Rocks αναμένεται να προβάλλουν τους μεγάλους τελικούς τους την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Τελικός Nomads

Από την Κυριακή και την αποχώρηση της Βασιλικής Μιλλούση ξεκίνησε η εβδομάδα τελικού ξεκίνησε για τα καλά στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1. Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της τελευταίας ατομικής ασυλίας και τη μονομαχία. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ατομική ασυλία, ενώ οι δύο παίκτες που θα χάσουν θα γίνουν ο 1ος και ο 2ος υποψήφιος μονομάχος. Στη συνέχεια οι νομάδες θα ψηφίσουν τον 3ο υποψήφιο μονομάχο.

Όλα θα οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό που θα προβληθεί την Παρασκευή.

Ποια θα είναι η (4η) καλύτερη φωνή της Ελλάδας;

Την Τετάρτη, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναμένεται να ανακηρύξει την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, ήτοι τον νικητή του διαγωνισμού τραγουδιού για φέτος και τέταρτο άνθρωπου λαμβάνει τον τίτλο αυτό στην Ελλάδα.. Οι τέσσερις coach έχουν αυτή τη φορά όλοι από τουλάχιστον έναν παίκτη και άρα διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του νικητή.

Το Ταλέντο του 2017

Μια μέρα μετά, την Πέμπτη, φινάλε κάνει το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” που έχει διακρίνει οκτώ acts που θα βρεθούν στη σκηνή για μια ακόμη φορά σε ζωντανή μετάδοση. Ένας μόνο μπορεί να φύγει με τον τίτλο του νικητή, το “Ταλέντο” δηλαδή για τη χρονιά όπως θα προκύψει από το διεθνές φορμάτ.

My Style Rocks

Ο μαραθώνιος των στιλιστικών επιλογών φτάνει επίσης στο τέλος του την Παρασκευή, καθώς στην βραδινή εκπομπή, το λεγόμενο Gala, αναμένεται να ανακοινωθεί η νικήτρια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα