Η Μαίρη Μηλιαρέση επέστρεψε στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ

Η Μαίρη Μηλιαρέση επέστρεψε στο ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ

Η παρουσιάστρια που συνέδεσε το όνομά της στην τηλεόραση με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, βρίσκεται και πάλι στο πλατό του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ

Όχι δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστείο. Η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση πάτησε και πάλι το πόδι της στο πλατό της εκπομπής, που από το καλοκαίρι προβάλλεται και πάλι στον ΑΝΤ1. Η πρώτη παρουσιάστρια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ βρέθηκε στο δεύτερο Celebrity edition για σήμερα και έτυχε θερμής υποδοχής από τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Στην Ελλάδα το παιχνίδι προβλήθηκε πρώτη φορά από το MEGA, με τη Μαίρη Μηλιαρέση, κάνοντας πρεμιέρα το 1994 και για τρεις συνεχόμενες σεζόν.

Η αρχική ιδέα ήταν οι ομάδες να διακρίνονται σε αγόρια και κορίτσια (ή άνδρες και γυναίκες αν θέλετε) σε μια version της πολυφορεμένης “μάχης των δύο φύλων”. Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ στην Ελλάδα όμως επέλεξε να ακολουθήσει άλλο δρόμο, εντάσσοντας τις ομάδες, παρέες που τελικά αποδείχτηκε πως “κούμπωσε” καλύτερα στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα.

 

Και ερχόμενοι στο σήμερα, να πούμε πως η Μαίρη Μηλιαρέση είναι η μητέρα της Σοφίνας Λαζαράκη που υποδύεται την Ζωή στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Παρθένα Ζωή”. Το καστ του σίριαλ βρέθηκε στο πλατο του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ για καλό σκοπό.

Φέτος το Celebrity Rouk Zouk, υποστηρίζει τον Οργανισμό «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους» που στηρίζει και θεραπεύει άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειές τους

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», το Celebrity Rouk Zouk, επέστρεψε για 2η χρονιά, για καλό σκοπό και στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί. Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 21.00, θα φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές της καθημερινής αισθηματικής κομεντί, «Παρθένα Ζωή».

Από τη μία αγωνίζεται η ομάδα «Παρθένα» με παίκτες, τους Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζένη Μπότση, Νίκο Αναγνωστόπουλο, Φανή Γεωργακοπούλου και Σοφίνα Λαζαράκη. Από την άλλη, η ομάδα «Ζωή», με τους Αποστόλη Τότσικα, Κώστα Αποστολάκη, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννη Ποιμενίδη και Φωτεινή Ντεμίρη.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα