Η μεγαλύτερη φρίκη στο νέο κύκλο του American Horror Story είναι η εκλογή Τραμπ

Η μεγαλύτερη φρίκη στο νέο κύκλο του American Horror Story είναι η εκλογή Τραμπ

Η έβδομη σεζόν της πετυχημένης αμερικανικής σειράς βάζει τον τηλεθεατή στον απόλυτο τρόμο, ξεδιπλώνοντας την φρικιαστική του πλοκή από το βράδυ των αμερικανικών εκλογών

Το στόρι της νέας σεζόν του American Horror Story, που για τον έβδομο κύκλο φέρει τον τίτλο “Cult” είχε λίγο πολύ γίνει γνωστό. Ο δημιουργός των αηδιαστικών αριστουργημάτων της αμερικανικής τηλεόρασης είχε δηλώσει πως όλη η σεζόν θα εκτυλίσσεται τις αμέσως επόμενες ώρες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που ανέδειξε τον Donald Trump, πρόεδρο της Αμερικής. Ο σεναριογράφος Ryan Murphy ανέφερε χαρακτηριστικά πως “το επιμύθιο εκείνης της νύχτας, που για πολλούς ανθρώπους, από διαφορετικά στρατόπεδα είναι μια ιστορία τρόμου” αποτελεί και την έμπνευση για την ταινία.

Το πρώτο trailer όμως της νέας σεζόν μας δίνει περισσότερα για το Cult και αποκαλύπτει έναν ακόμη παρανοϊκό ρόλο για τον ‘μόνιμο’ στη σειρά Evan Peters. Όπως διαβάζουμε στο Vanity Fair, ο Αμερικανός ηθοποιός καλείται να υποδυθεί έναν παρανοϊκό τύπο μεγάλο θαυμαστή του Ντόναλντ Τραμπ ή σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα ευτυχή με την ανάδειξή του στην προεδρία. Την ίδια ώρα, η έτερη “γνωστή – άγνωστη” από τη σειρά, η Sarah Paulson έχει την αντιστρόφως ανάλογη αντίδραση στην είδηση της εκλογής Τραμπ. Η συνέχεια φυσικά περιλαμβάνει κλασικές σκηνές τρόμου, που γνωρίζουν πολύ καλά οι παραγωγοί της σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα