Η Μελέτη στον κόσμο του Survivor

Η Μελέτη στον κόσμο του Survivor

Πώς εμπλέκεται η παρουσιάστρια με το reality επιβίωσης που λατρεύει να σχολιάζει στα social media

Η φρενίτιδα του Survivor συνεχίζει ακάθεκτη, με εκατομμύρια τηλεθεατές να συντονίζονται κάθε βράδυ προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συνέχεια του παιχνιδιού. Κάπως έτσι, η ανέλπιστη επιτυχία του show έχει κάνει τους υπεύθυνους του ΣΚΑΙ να παραλληρούν. Αφού λοιπόν πρόσθεσαν και τέταρτη μέρα προβολής μέσα στην εβδομάδα  – την Πέμπτη, κατά την οποία προβαλλόταν το The Voice – αποφάσισαν να φτιάξουν και μία εκπομπή, που θα σχολιάζει τη δική τους εκπομπή. Έτσι, μπορεί η Ελεονόρα Μελέτη να αποκάλυψε πριν από κάποιες εβδομάδες πως απέρριψε πρόταση να συμμετέχει στο Survivor ως παίκτρια, μπαίνει όμως στον κόσμο του δια της… πλαγίας οδού.

Η παρουσιάστρια αναλαμβάνει την παρουσίαση εκπομπής με τίτλο #Survivor και στην οποία θα σχολιάζει καθημερινά τα τεκταινόμενα στον Άγιο Δομίνικο. Και μπορεί να είναι δεκάδες οι πρωινές, μεσημεριανές, ακόμη και απογευματινές εκπομπές που συζητούν για το reality – έχουμε δει ως και “ξεσπάσματα παρουσιαστών για τις άδικες συμπεριφορές παικτών” και μη χειρότερα – όμως στο Φάληρο εκτιμούν πως η αίγλη του Survivor μπορεί να ανανήψει και το μεσημεριανή ζώνη.

Στην επίσημη ανακοίνωση το κανάλι αναφέρει:

Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ξεκινάει τη συνεργασία της με μία νέα εκπομπή που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η «Διάσημη» δημοσιογράφος και «Μαχητής» της τηλεόρασης θα παρουσιάζει την καθημερινή εκπομπή «#Survivor».

Το παιχνίδι φαινόμενο που λατρεύουν οι τηλεθεατές αποκτά τον Απρίλιο τη δική του εκπομπή.

Παρασκήνια, παραλειπόμενα από όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, πολλές εκπλήξεις και γυρίσματα σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο, με την «#Survivor» Ελεονώρα Μελέτη“.

Από social media στην TV

Η Μελέτη έχει αποδειχτεί φανατικός τηλεθεατής της εκπομπής και γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά όσα συμβαίνουν στο Survivor. Άλλωστε, σε κάθε βραδιά του reality φροντίζει να είναι εκεί για να σχολιάσει live όσα διαδραματίζονται στο εξωτικό νησί. Άλλωστε, όπως αναφέρει στο twitter, συμφώνησε να μην σταματήσει να σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και δεν προσδιορίζει ώρα, φαίνεται πως ο ΣΚΑΙ γδύνεται τον ενημερωτικό του μανδύα και κάνει στροφή στην ψυχαγωγία όλη την ημέρα. Μην ξεχνάμε πως πέραν των reality – The Voice και Survivor – έχει εντάξει στο πρόγραμμα την ψυχαγωγική εκπομπή Rodeo και το τηλεπαιχνίδι “Κάνε Παζάρι”.

Εξάλλου, πληροφορίες θέλουν το συνήθη ύποπτο – θύμα να ρίχνεται για μια ακόμη φορά στο βωμό της τηλεθέασης. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το “ΣΚΑΙ στις 3”, που προηγουμένως “πετσοκόφτηκε” για χάρη της σαπουνόπερας (η οποία χάθηκε άδοξα στη φουρτούνα της τηλεθέασης) και στη συνέχεια μετακινήθηκε μεσημέρι για να πάρουν τη θέση του οι προαναφερθείσες ψυχαγωγικές εκπομπές, μάλλον θα αναγκαστούν και πάλι να μεταναστεύσουν. Ίδωμεν. Σε κάθε περίπτωση, η πρεμιέρα της εκπομπής υπολογίζεται για τις τελευταίες ημέρες του Απρίλη και μάλλον μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα