Η Σμαράγδα Καρύδη πάει Σαββατοκύριακο

Η Σμαράγδα Καρύδη πάει Σαββατοκύριακο

Τα σχέδια του Alpha για την ενίσχυση του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνουν "Νότα Μία"

Το νέο τηλεπαιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, "Νότα Μία", με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη, αλλάζει μέρα και ώρα. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική πρόταση του καναλιού, ξεκίνησε τα απογεύματα και συνάντησε σκληρό ανταγωνισμό. Ωστόσο, το κανάλι φαίνεται πως πιστεύει πολύ στο κόνσεπτ και κυρίως στην παρουσιάστρια και έτσι προχωρά σε ριζικές αλλαγές.

Από τα μέσα Γενάρη, το τηλεπαιχνίδι θα προβάλλεται αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δηλαδή στις 20.00, Σάββατο και Κυριακή. Ο στόχος των υπευθύνων του σταθμού, είναι όπως αναφέρουν στο News 24/7, η ενίσχυση του Σαββατοκύριακου. Η αρχή προς αυτή την κατεύθυνση έγινε με το πρωινό του Νίκου Μάνεση. Η απόπειρα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με το ενημερωτικό μαγκαζίνο να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

"Υπήρχε αυτή η τρύπα του Σαββάτου στην ζώνη prime time. Έτσι αποφασίστηκε πως για να ενισχυθεί, το τηλεπαιχνίδι "Νότα Μία" θα μεταφερθεί Σάββατο και Κυριακή στις 20.00 μετά το δελτίο ειδήσεων" αναφέρουν από την Κάτζα. Μετά το τηλέπαιχνίδι προσανατολίζονται σε μια ελληνική ταινία και αμέσως μετά ένα φιλμ από το διεθνή κινηματογράφο.

Τα απογεύματα το κανάλι θα προβάλει σε επανάληψη το επιτυχημένο φορμάτ, World Party.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεθέαση: Οι σειρές του MEGA 'τσακίζουν' τον ανταγωνισμό τα μεσημέρια

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ αγαπά τα μεσημέρια - Εκτοξεύτηκε η τηλεθέαση στη νέα ώρα

ADVERTISING

SHARE: