Η Βίκυ Χατζηβασιλείου “πάει πακέτο” με τον Alpha

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου “πάει πακέτο” με τον Alpha
H Βίκυ Χατζηβασιλείου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Alpha KAPLANIDIS

Η παρουσιάστρια θα συνεχίσει να μοιράζει πακέτα στο κανάλι της Κάντζας και την ερχόμενη σεζόν.

Ανανέωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου τη συνεργασία της με τον Alpha και συνεχίζει στο δυναμικό του σταθμού και την ερχόμενη σεζόν. Το δελτίο Τύπου του σταθμού της Κάντζας ήρθε απλά να επιβεβαιώσει όσα γνωρίζαμε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, αλλά και τις πληροφορίες που είχε δώσει από τον αέρα του Alpha, ο Δήμος Βερύκιος. Ο τελευταίος είχε επιβεβαιώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με όλες τις παρουσιάστριες που βρέθηκαν φέτος στο δυναμικό του σταθμού, μια εκ των οποίων και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η εκπομπή “Πάμε Πακέτο” συμπληρώνει ως φορμάτ 14 χρόνια παρουσίας στον χώρο (ξεκίνησε ως “Έχεις γράμμα”), έχοντας πλέον αποκτήσει τη δική του βάση, το φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά. Ακόμη και αν αλλάξει ημέρα προβολής, όπως συνέβη φέτος έπειτα από αρκετά χρόνια, γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκεια της Χατζηβασιλείου, αλλά και μίνι αναταράξεις στην τηλεθέαση.

Το “Πακέτο” όμως άντεξε τους κραδασμούς και κράτησε το μερίδιο που του αναλογεί, παρά το γεγονός πως δυσκολεύεται πολύ στα λεγόμενα νεανικά κοινά. Για παράδειγμα χθες, Τετάρτη, έχοντας να αντιμετωπίσει από τη μία το Μουτνιάλ και από την άλλη το Survivor, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι ιστορίες επανασύνδεσής της, κράτησαν 19,6% στον Alpha, με 12,3% στο νεανικό κοινό. Την ίδια ώρα, το Survivor κέρδισε για πρώτη μέρα μετά από καιρό την πρωτιά με 25,9% και 26,2% αντίστοιχα, ενώ η ΕΡΤ έβλεπε το ποδόσφαιρό να την εκτοξεύσει στο 26,1% στο σύνολο και το 24,7% στο κοινό ηλικίας 15-54.

Η κα. Χατζηβασιλείου είναι η τρίτη κατά σειρά τηλεπερσόνα που ανακοινώνει επίσημα ο Alpha, πως θα συμπορευθεί μαζί του την νέα σεζόν. Πρώτη ανακοινώθηκε η Ναταλία Γερμανού και ακολούθησε, η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του σταθμού:

Σε αυτό το πακέτο χωρούν τα μεγαλύτερα δώρα: το «σ’ αγαπώ», το «σ’ ευχαριστώ», το «συγγνώμη». Πίσω από τις φράσεις, οι άνθρωποι. Αυτοί που για 14η χρονιά θα εμπιστευτούν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου ό,τι πιο σημαντικό: Την ιστορία της ζωής τους.

Ο Alpha ανανεώνει την πολυετή συνεργασία του με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την παρουσιάστρια που τόσα χρόνια καταφέρνει να συντονίζει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές στην ίδια τηλεοπτική συχνότητα, αλλά κυρίως στο ίδιο συναίσθημα.

Το «Πάμε πακέτο», μέσα από τον Alpha, θα συνεχίσει να συγκινεί θέτοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Την προσδοκία του, το όνειρό του, την αλήθεια του, την αναζήτησή του, τη δική του ιστορία. Γιατί τι άλλο είναι η μεγάλη ιστορία παρά το σύνολο των προσωπικών μας ιστοριών;

Κάθε εβδομάδα, με οικειότητα και διακριτικότητα, με συναίσθημα και δημοσιογραφική ετοιμότητα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου συναντά ανθρώπους που θέλουν και τολμούν να αλλάξουν τη ζωή τους, να μάθουν την αλήθεια, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.

Για άλλη μια χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές ιστορίες. Γιατί ποτέ άλλοτε μία εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα