“Καλοκαίρι μαζί”: Αναδιώτης και Ράλλη παίρνουν τη σκυτάλη από τη Φαίη Σκορδά

“Καλοκαίρι μαζί”: Αναδιώτης και Ράλλη παίρνουν τη σκυτάλη από τη Φαίη Σκορδά
Οι παρουσιαστές Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης αναλαμβάνουν την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Με φρέσκο πρόγραμμα στην ψυχαγωγία επιμένει ο ΑΝΤ1 τα πρωινά κάθε ημέρας, με την πρεμιέρα μιας καλοκαιρινής εκπομπής στη θέση του "Το Πρωινό" που κάνει διακοπές.

Μπορεί η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της στο Πρωινό να αποχαιρέτισε τον τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι, ο ΑΝΤ1 όμως δεν καταθέτει τα όπλα στο καθημερινό ψυχαγωγικό μακγαζίνο. Η νέα πρόταση του σταθμού έχει τίτλο «Καλοκαίρι μαζί» στις 10.00, και καταφθάνει στις οθόνες μας, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο!

Οι παρουσιαστές Νικολέττα Ράλλη και Νίκος Αναδιώτης, η πρώτη έχοντας μείνει χωρίς αντικείμενο μετά το πάγωμα της βραδινής εκπομπής με κεντρικό παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα και ο δεύτερος προερχόμενος από το Nomads, αναλαμβάνουν να μας κρατάνε συντροφιά καθημερινά, να μας μεταφέρουν τα νέα της σόουμπιζ και να μας χαλαρώνουν με καλοκαιρινά tips απόδρασης και δροσερούς προορισμούς, παρέα με καλεσμένους έκπληξη!

Μαζί τους η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Παναγής Τζωρτζάτος, η Εβελίνα Νικόλιζα και η Νίκη Λεμονή.

«Καλοκαίρι μαζί» στις 10.00, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, σε ένα γεμάτο δροσερό και φρέσκο, ψυχαγωγικό τρίωρο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα