Κρύπτον: Ο παππούς του Σούπερμαν ήταν αντιεξουσιαστής

KRYPTON -- "Pilot" Episode 101 -- Pictured: (l-r) Paula Malcomson as Charys-El, Nicholas Witham Mueller as Young Seg, Ian McElhinney as Val-El, Gordon Alexander as Quex-Li -- (Photo by: Steffan Hill/Syfy)
KRYPTON -- "Pilot" Episode 101 -- Pictured: (l-r) Paula Malcomson as Charys-El, Nicholas Witham Mueller as Young Seg, Ian McElhinney as Val-El, Gordon Alexander as Quex-Li -- (Photo by: Steffan Hill/Syfy) STEFFAN HILL/SYFY

Η ιστορία του παππού του Καλ Ελ, γνωστού στη γη ως 'Superman' και της οικογένειας του υπερήωα που ανέτρεψε τυραννικό καθεστώς στον πλανήτη "Κρύπτον"

"Η ιστορία της οικογένειάς μας είναι γεμάτη θριάμβους και θυσίες. Πως ηγηθήκαμε της επανάστασης έναντι στην τυραννία" με αυτά τα λόγια ξεκινά το νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς "Krypton" που κατακλύζει από το πρωί της Τετάρτης τα social media. Μια υπερπαραγωγή που "απειλεί" ακόμη και να διαγράψει την ιστορία του Superman στην Ελλάδα.

Δύο γενιές πριν την καταστροφή του πλανήτη Κρύπτον, η νέα σειρά πιάνει το νήμα της οικογένειας Ελ, από την εποχή του Σεγκ-Ελ, παππού του Καλ - Ελ που στη γη μάθαμε ως Superman. Ένας γήινος από το μέλλον φτάνει στον πλανήτη και θέτει στον κεντρικό ήρωα ένα μεγάλο δίλημμα. Να σώσει τον κόσμο του ή να αφήσει τον όλεθρο να έρθει στον πλανήτη, προκειμένου να γεννηθεί ο εγγονός του και να διαγράψει τη δική του πορεία ως ήρωας στη γη;

Ο Άνταμ Στρέιντζ, αρχαιολόγος από τη γη, ταξιδεύει 200 χρόνια πίσω στο χρόνο και δίνει περισσότερες πληροφορίες στον παππού του. "Έρχομαι από έναν τόπο, όπου ο εγγονός σου γίνεται ο μεγαλύτερος ήρωας του σύμπαντος" ακούγεται να λέει στο χορταστικό νέο τρέιλερ.

Επιπλέον, διαβάζουμε πως ο Σεγκ-Ελ πρέπει να διασώσει την τιμή του οίκου Ελ, που έχει "εξοστρακιστεί" από την "κρυπτονιανή" κοινωνία. Τέλος, η σειρά θα εξετάσει τις σχέσεις της οικογένειας Ελ, με τον οίκο Ζοντ, πριν εκείνοι καταλήξουν στο "Phantom Zone". Φαίνεται λοιπόν πως ο παππούς του Superman, συνάπτει απαγορευμένο δεσμό με την Λίτα Ζοντ.

"Πρόκειται για μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ποτέ ως σήμερα. Η χρήση του ταξιδιού στο χρόνο εισάγεται με στόχο να μην γνωρίζει κανείς το τέλος (που στην κλασική ιστορία φέρνει την καταστροφή του πλανήτη)" σχολιαζει ο παραγωγός της σειράς Ντέιβιντ Γκόγιερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η σειρά από τον κόσμο της DC, κάνει πρεμιέρα στο SyFy τον ερχόμενο Μάρτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

'Θάρρος ή αλήθεια': Θα έπαιζες αν από αυτό κρινόταν η ζωή σου;

Η ταινία «Justice League» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου

30 πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζεις για τα μέλη της Justice League

ADVERTISING

SHARE: