Master Chef: Άγριος καβγάς στο σπίτι των μαγείρων – ‘Είσαι μεγάλη λουλού και κότα’

Master Chef: Άγριος καβγάς στο σπίτι των μαγείρων – ‘Είσαι μεγάλη λουλού και κότα’

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Τιμολέων και Σάββας, αν δεν έμπαιναν στη μέση οι ψυχραιμότεροι. Οι παίκτες άφησαν στην άκρη κατσαρόλες και μαχαίρια και άρχισαν το ξεκατίνιασμα

Η επιστροφή του Τιμολέoντα στο σπίτι του MasterChef και η αποχώρηση του Βασίλη άναψε το φιτίλι ενός άνευ προηγουμένου καβγά μεταξύ των παικτών που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε “σύρραξη” με τον Σάββα να κινείται απειλητικά προς τον Τιμολέοντα, μετά τα όσα ειπώθηκαν.

«Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι ντρέπομαι που όλος ο εξώστης ήταν πάνω από τον Βασίλη. Ήρθε μόνο ο Συμεωνίδης σε μένα, στη Μάγκυ δεν πήγε κανένας. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν με θέλουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Τιμολέων μόλις επέστρεψε και τότε ένα “μπάχαλο” ξεκίνησε στον καναπέ του σαλονιού παρουσία όλων των διαγωνιζόμενων.

Ο Σάββας δεν άντεξε να ακούει τις κατηγορίες του συμπαίκτη του, τα αίματα άναψαν και τα “γαλλικά” έπεφταν βροχή μεταξύ των παικτών. Λίγο έλειψε μάλιστα Σάββας και Τιμολέων να πιαστούν στα χέρια ωστόσο Μάγκυ και Χρήστος Γλωσσίδης μπήκαν ανάμεσα για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Στο στόχαστρο μπήκε στη συνέχεια και η Γωγώ, αφού οι παίκτες διαπίστωσαν πως υπάρχουν κλίκες, ομάδες και φιλίε. Έριξαν τις ευθύνες για το κακό κλίμα στα άτομα που όπως είπαν είναι “δορυφόροι” και βάζουν λόγια στις δύο πλευρές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα