Master Chef: Αποχώρησε ‘η καρδιά του παιχνιδιού’ μια ανάσα πριν τον τελικό

Master Chef: Αποχώρησε ‘η καρδιά του παιχνιδιού’ μια ανάσα πριν τον τελικό
Christos_Moukas_Photography

Ο Γιώργος Πορφύρης υπήρξε χωρίς αμφιβολία ο δημοφιλέστερος παίκτης τόσο μεταξύ των διαγωνιζομένων και των κριτών, όσο και για το τηλεοπτικό κοινό. Αποχώρησε έπειτα από ένα εντυπωσιακό ημιτελικό

Το Master Chef πλησιάζει προς το μεγάλο του φινάλε και μόνο ένας μπορεί να πάρει την ποδιά του νικητή. Σε έναν εντυπωσιακό και ιδιαίτερο ημιτελικό που ανάδειξε του δύο διεκδικητές του τίτλου, το βράδυ της Κυριακής. Η δοκιμασία υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές και δημιουργικές στο παιχνίδι μέχρι σήμερα, με τους Κωνσταντίνο, Λάμπρο και Γιώργο να καλούνται να αναδείξουν τη φαντασία και το ταλέντο τους για μια θέση στην τελική δυάδα.

Οι κριτές περίμεναν του φιναλίστ με τρία κουτιά, κάτω από τα οποία κρύβονταν τρία στοιχεία της φύσης. Με αυτά, το νερό, τη φωτιά και τη γη δηλαδή, θα έπρεπε να ετοιμάσουν ένα ευφάνταστο πιάτο. Μια δημιουργία που θα τους έστελνε στον τελικό.

Κάθε διαγωνιζόμενος επέδειξε φαντασία στο πιάτο και έτσι οι κριτές είχαν δύσκολο έργο, στην επιλογή των δύο παικτών που θα δφιαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο.

Τελικά, ο Γιώργος Πορφύρης ήταν εκείνος που αποχώρησε μια ανάσα πριν από το μεγάλο τελικό. Ο διαγωνιζόμενος από τη Νέα Ιωνία κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό, τόσο για το ιδιαίτερο στιλ και τα χαρακτηριστικά του καπέλα, το ξεχωριστό χιούμορ και φυσικά τις μοναδικές του γαστρονομικές δημιουργίες.

Ο Πορφύρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που τον είδαμε να βοηθά συμπαίκτες του, όντας και εκείνος υποψήφιος σε αποχώρηση και αν αποτελεί την “καρδιά του Master Chef”, όπως ανέφερε ο Λάμπρος στον ημιτελικό.

“Έχει ένα χαρακτηριστικό πολύ σπάνιο, ένα ταλέντο με μια φύση πολύ περίεργη. Ένα άτομο που μπορεί να σου πουλήσει την πέτρα για διαμάντι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η άποψή μου είναι ότι ο Γιώργος ήταν η καρδιά του παιχνιδιού” είπε ο Λάμπρος για τον συμπαίκτη του λίγο πριν του ανακοινωθεί πως ήταν εκείνος που προχωρούσε στον τελικό.

“Ήταν κάτι πολύ ψηλά για εμένα και όσο και να τεντωνόμουν δεν θα το έφτανα, είμαι τέτοιος άνθρωπος, γνωρίζω τα όριά μου” σχολίασε ο ίδιος που έφτασε στο νο. 3 του διαγωνισμού που δήλωνε από την αρχή πως ο συμπαίκτης του άξιζε περισσότερο την πρόκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα