Master Chef: Αποχώρησε με μπινελίκια και τώρα διεκδικεί την επιστροφή στο παιχνίδι

Master Chef: Αποχώρησε με μπινελίκια και τώρα διεκδικεί την επιστροφή στο παιχνίδι
MasterChef/Facebook

Μετά την επική της ατάκα, η Γωγώ και πάλι στο πλατό για μια θέση πίσω στο Master Chef - Οι ξινισμένες μούρες Χρήστου και Ηλέκτρας με την επιστροφή της Μάγκυς

Η τελευταία αποχώρηση από το master chef προκάλεσε πανικό στα social media. Η Γωγώ εντυπωσίασε τους κριτές με τα πιάτα της και όπως οι ίδιοι σχολίασαν, αν είχε προλάβει να παραδώσει και την πέμπτη συνταγή θα κέρδιζε την δοκιμασία απέναντι στον Τιμολέοντα. “Μια π…ανα, ένας π…ης και μια άσχετη στο ίδιο δωμάτιο. Εγώ είμαι η άσχετη. Βρες τους άλλους δύο” δήλωσε πριν αποχωρήσει βάζοντας “φωτιά” στο twitter.

Έπειτα από μόλις μια μέρα ηρεμίας στο master class, έρχεται θύελλα στο παιχνίδι, αφού η δοκιμασία της Τρίτης φέρνει παλιούς και νέους παίκτες αντιμέτωπους. Μάγκυ,  Πάμπος, Κωνσταντίνος, Μάριος, Νικολέττα και φυσικά Γωγώ είναι  και πάλι εδώ και θα συμμετέχουν σε μια μαγειρική δοκιμασία από την οποία θα κριθεί η επιστροφή τους στο παιχνίδι.

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση Χρήστου, Δημήτρη και Ηλέκτρας στη θέα της Μάγκυς. Και οι δύο παίκτες έδειξαν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως η διαγωνιζόμενη που αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς βρισκόταν και πάλι μπροστά τους. Ένα trailer, προμηνύει εκρήξεις στην κουζίνα από Τρίτη.

Δείτε το:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα