Master Chef: Επίθεση των κριτών στην Ηλέκτρα – ‘Είσαι η μαριονέτα του εξώστη’

Master Chef: Επίθεση των κριτών στην Ηλέκτρα – ‘Είσαι η μαριονέτα του εξώστη’

Η παίκτρια παρέμεινε και πάλι στο παιχνίδι, με τους κριτές να τονίζουν πως αυτό οφείλεται στη βοήθεια των συμπαικτών της. Η αποχώρηση Σελίμ και τα διθυραμβικά σχόλια των κριτών για την απόδοσή του

“Ηλέκτρα πάμε στην κουζίνα του master chef να μας ξανακάνεις το πιάτο. Χωρίς τη βοήθεια του εξώστη, χωρίς τη βοήθεια κανενός” με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο Σωτήρης Κοντιζάς την κριτική του απέναντι στην Ηλέκτρα που ήταν σήμερα προτεινόμενη. “Πόσο δικό σου ήταν το πιάτο;” ρώτησε στη συνέχεια για να λάβει την απάντηση πως το πιάτο ήταν “μισό – μισό” δικό της και του εξώστη.

“Ακόμη και το λάδι που έβαλες στο τέλος, το πρόσθεσες μετά από ερώτηση” σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Πάνο Ιωαννίδη να προσθέτει: “Μας έδωσες την εντύπωση ότι είσαι μια μαγειρική μαριονέτα”. Η εκπομπή προέβαλε εμβόλιμα πλάνα από τη διαδικασία όπου οι συμπαίκτες από τον εξώστη εξηγούσαν βήμα, βήμα στην παίκτρια τι να κάνει. Ακόμη και το πόσο αλάτι θα ρίξει στο φαγητό.

Τελικά οι κριτές αποφάσισαν πως από το παιχνίδι θα αποχωρούσε ο Σελίμ, για τον οποίο ωστόσο είχαν μόνο καλά λόγια. Όπως είπαν ήταν ο παίκτης με την μεγαλύτερη εξέλιξη στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα