Master Chef: Η δοκιμασία αποχώρησης τους άφησε ‘Namelaka’

Master Chef: Η δοκιμασία αποχώρησης τους άφησε ‘Namelaka’

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι παίκτες του παιχνιδιού όταν οι κριτές τους παρουσίασαν το εκλεπτυσμένο πιάτο που έπρεπε να παρασκευάσουν. Η Namelaka και οι άλλες παρασκευές που τους ήταν παντελώς άγνωστες

Δοκιμασία αποχώρησης την Τετάρτη στο Master Chef και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να δουν, να δοκιμάσουν και στη συνέχεια να εκτελέσουν μια συνταγή όσο πιο πιστά και σωστά μπορούσαν. Αν και όλοι τους προετοιμασμένοι ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, έμειναν άναυδοι όταν ο Σεφ Πάνος Ιωαννίδης τους παρουσίασε το ιδιαίτερο γλυκό που έπρεπε να ετοιμάσουν.

Προσέξτε πως ακριβώς ονομάζεται το πιάτο: Μους καραμέλια, πανακότα ντουλσέι, ναμελάκα ιβουάρ, γκορφρέτα με φεϊγετίνη και φρούτα του δάσους. Η φάση ήταν “όχι δεν θέλω να το μάθω, θέλω να το φάω”.

Η αντίδραση των παικτών ήταν χαρακτηριστική της απογοήτευσή τους. “Εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό, πώς να το φτιάξω κιόλας” σχολίασε ο Παναγιώτης.

Όπως μάλιστα αποδείχτηκε η συνταγή δεν ήταν καθόλου απλή υπόθεση. Η Παρασκευή προσπάθησε να ετοιμάσει την ιδιαίτερη κρέμα Ναμελάκα, η οποία ωστόσο δεν έπηξε ποτέ με αποτέλεσμα να παρουσιάσει στους κριτές μια… σούπα.

Αυτή της η αστοχία ήταν και η καθοριστική για την απόφαση των κριτών, που τελικά επέλεξαν εκείνη να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα