Master Chef: Η Γωγώ αποχώρησε… ξανά – Το γράμμα και οι ‘μπηχτές’ των συμπαιχτών

Master Chef: Η Γωγώ αποχώρησε… ξανά – Το γράμμα και οι ‘μπηχτές’ των συμπαιχτών

Είναι οριστικό. Αυτή τη φορά η 26χρονη παίχτρια παρέδωσε ποδιές και μαχαίρια και αποχώρησε από το Master Chef

Δεύτερη και… φαρμακερή αποχώρηση για τη Γωγώ Κωστάκη από το παιχνίδι μαγειρικής. Αυτή τη φορά, η αμφιλεγόμενη παίχτρια του Master Chef δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές, που της έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ενώ οι συμπαίχτες της μάλλον φάνηκαν να χαίρονται από αυτή την εξέλιξη.

Έχοντας ήδη αποχωρήσει άλλη μια φορά από το παιχνίδι. η 26χρονη Γωγώ χρειάστηκα να παραδώσει οριστικά την ποδιά της, ενώ οι Δημήτρης Τσίκιλης και Σάββας Ληχανίδης εξασφάλισαν για άλλη μια εβδομάδα την παραμονή τους στο παιχνίδι.

«Φτάνοντας μέχρι εδώ και ακούγοντας τα λόγια των κριτών, έχω καταφέρει αυτό το πράγμα για το οποίο ήρθα στον διαγωνισμό. Να μάθω τον εαυτό μου, να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος, να μάθω πράγματα πάνω στη μαγειρική. Και σίγουρα να μάθω να πιστεύω στον εαυτό μου και να μην βασίζομαι στους άλλους. Όλα αυτά τα κατάφερα, διαγωνίστηκα με τον εαυτό μου στην ουσία τόσες φορές», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Κωστάκη.

Άφησε δε ένα γράμμα στους συμπαίχτες της το οποίο διάβασε ο Τζόρτζης που νωρίτερα είχε δηλώσεις ότι “Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με το κοκκαλάκι της νυχτερίδας” συμπληρώνοντας ότι από τύχη βρέθηκε μόνο στους δέκα φιναλίστ, θέση που δεν της άξιζε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα