Master Chef: Η ‘κλίκα’, ο ‘ρουφιάνος’ και η αποχώρηση που κρίθηκε στο νήμα

Master Chef: Η ‘κλίκα’, ο ‘ρουφιάνος’ και η αποχώρηση που κρίθηκε στο νήμα

Αγριεύει η κόντρα Τζώρτζη - Γωγώς με εκατέρωθεν βολές. Οριστικά εκτός διαγωνισμού ο Μάριος Βραχάτης

Δύσκολη θα είναι η συνύπαρξη πια στο σπίτι του Master Chef για τον Τζώρτζη και τη Γωγώ, αφού οι δύο παίκτες από εκεί που ήταν αχώριστοι πλέον δεν χάνουν ευκαιρία να τονίζουν πως ο ένας δεν αντέχει την παρουσία του άλλου! Μάλιστα, τα πράγματα στη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης που είδαμε στο Star τα πράγματα ξέφυγαν με τον έναν να βάζει ως στόχο να βγάλει από τον διαγωνισμό τον άλλο.

“Υπάρχουν παίκτες που δεν αξίζουν να είναι εδώ, δεν αγαπάνε την μαγειρική και πρέπει να φύγουν είπε ο Τζώρτζης”, ενώ η Γωγώ σχολίασε “το μόνο που είδα, γιατί δεν είδα τα πιάτα, ήταν απλά κάποιον έξαλλο να πανηγυρίζει για την καινούργια του “παρέα” και να λέει τι τέλειο πιάτο που έκανε. Ρε παιδιά, πηγαίνετε σε ένα σούπερ μάρκετ και φέρτε μου μια σακούλα να βάλουμε τα ψώνια, μην τα κρατάμε στο χέρι. Δε θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω γιατί δε θέλω να ασχολούμαι με κατώτερα πλάσματα”.

Ωστόσο, το κλίμα ήταν τεταμένο και πριν τη δοκιμασία με τη Γωγώ να μιλάει για κλίκα και για έναν ρουφιάνο φωτογραφίζοντας τον Τζώρτζη.

Στα της δοκιμασίας τώρα, οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο των κριτών που ήταν γλυκάδια πανέ, με αρακά σπαράγγια, πράσινο μήλο και σάλτσα σπανάκι. Τα πιάτα ήταν πολύ κοντά όμως στο νήμα οι κριτές άφησαν εκτός συνέχειας τον Μάριο Βραχάτη, που αποχωρεί για δεύτερη και οριστική φορά από τον διαγωνισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα