Master Chef: Ο διασυρμός της μπλε ομάδας και τα άψητα λουκάνικα ‘τρόμαξαν’ τους κριτές

Master Chef: Ο διασυρμός της μπλε ομάδας και τα άψητα λουκάνικα ‘τρόμαξαν’ τους κριτές

Το σερί δεν έσπασε ούτε αυτή τη φορά με τους "μπλε" να χάνουν και μάλιστα πανηγυρικά στην ομαδική διαδικασία. Ποιος μάγειρας πήρε την ατομική ασυλία

Τα μεθεόρτια της ομαδικής διαδικασίας συζήτησαν κριτές και παίκτες στο επεισόδιο της Παρασκευής. Οι μπλε ομάδα του Master Chef υπέστη την τέταρτη και πιο ταπεινωτική της ήττα, καθώς παρουσίασε ένα ελλιπές και ένα άδειο πιάτο ενώπιον των κριτών. Φυσικά, το θέμα απασχόλησε τους κριτές, με τον αρχηγό της ομάδας, τον Δημήτρη, να αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας (και μεταξύ μας, δικαιωματικά). Έτσι, ζήτησε από τους κριτές να εξαιρεθεί της διαδικασίας ατομικής ασυλίας, θέτοντας υποψηφιότητα για… την ψηφοφορία του Σαββάτου και την δοκιμασία αποχώρησης.

Στη συνέχεια, οι έξι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν από την αρχή ένα λουκάνικο για να επιλέξουν οι κριτές τους τρεις καλύτερους που θα διαγωνιστούν στη δεύτερη φάση. Ωστόσο, εκτός από δύο, τον Σάββα και το Χρήστο, τα λουκάνικα των υπολοίπων ήταν άψητα και οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος δεν τα δοκίμασαν καν.

Η δεύτερη δοκιμασία, ζήτησε από τους φιναλίστ να κάνουν τα λουκάνικά τους gourmet hot dog, με τον Χρήστο να κερδίζει στα σημεία και να απολαμβάνει της ασυλίας στην ψηφοφορία της ομάδας για τους δύο προτεινόμενους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα